Incredibil! Vă mai aduceți aminte de piromanul care i-a dat foc fostei iubite? Ce sentință au putut să îi dea magistrații la un an după ce a ucis fata cu sânge rece

Cosmin Dan, piromanul care și-a incendiat fosta iubită în apartament, a primit sentința din partea magistraților

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

În urmă cu un an, opinia publică era șocată de modul în care un tânăr din Buzău, Cosmin Dan, şi-a incendiat fosta iubită, cu un sânge rece de neimaginat! Tânărul din Buzău a mers în apartamentul fetei, Valentina Nica, în vârstă de 21 de ani, şi, în urma unui conflict, a aruncat cu benzină dintr-o sticlă în dormitorul în care ea se afla şi a aprins apoi focul cu o brichetă.

Citeste si: Amantul "Vulpiței", Marian, a făcut testul poligraf! Tânărul nu se mai ascunde: "Nu mă consider vinovat cu nimic"

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Citeste si: Ucigașul-piroman din Buzău, față-n față cu părinților victimei! Ce despăgubiri cer părinții fetei ucise și incendiate?

fara descriere
Piromanul și-a ars fosta iubită de față cu prietenii

Culmea, în apartament se mai aflau şi alţi tineri, care au fugit alături de agresor, în timp ce fata striga după ajutor. Conform procurorilor, Valentina a murit în urma intoxicării cu monoxid de carbon şi a arsurilor, nefiind descoperite urme de violenţă, iar cel care a rîmas în atenția magistraților a rămas doar Cosmin Dan, ceilalți care au asistat nepăsători la ce s-a întâmplat în casa groazei și nu i-au dat fetei niciun ajutor au fost lăsați în libertate, mai mult, nici măcar nu au fost cercetați.

fara descriere

Piromanul care și-a incendiat iubita a fost condamnat! Cosmin Dan a luat 24 de ani de închisoare

La un an de la faptele îngrozitoare ale bărbatului, a venit, în sfârșit și prima condamnare, una absolut surprinzătoare, dacă ne gândim la duritatea faptei. Citeste si: Dan Constantin, pescarul care a reușit să salveze un sturion uriaș de la moarte, îngrozit când a descoperit ce avea peștele pe cerul gurii

Potrivit sentinţei pronunţate de Tribunalul Buzău, Cosmin Dan, piromanul care și-a incendiat iubita a fost condamnat a fost condamnat la 24 de ani de închisoare, 23 de închisoare pentru omor calificat şi un an reprezentând o treime din pedeapsa pentru infracţiunea de distrugere. Mai mult, instanţa a obligat inculpatul la despăgubiri în valoare de 160.000 de lei care vor ajunge la părinţii victimei. În plus, profilul genetic al bărbatului va fi introdus în Sistemul Naţional de Date Genetice, o bază de date informatizată, conţinând date despre persoane condamnate definitiv sau suspecţi de infracţiuni grave.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate