Incredibila legatura dintre Stela Popescu si Monica Gabor! N-ai sa crezi ce poze avem!

Stela Popescu si Monica Gabor. Doua nume sonore, dar, aparent, fara nicio legatura unul cu celalalt. Ei bine, va inselati! Intre cele doua exista o relatie stransa, sudata cu multi ani in urma. Reporterii WOWbiz.ro va dezvaluie azi o poveste incredibila.

Distribuie pe:

Autor: Georgiana Carp

fara descriereS-au intalnit in 2006. Pe atunci Monica abia il cunoscuse pe Irinel si... se cuplasera. El, un milionar influent in Romania, a reusit rapid sa-si propulseze iubita. Cum, necum, frumoasa adolescenta cu mutrita de copilita necoapta a inceput sa starneasca interesul presei. Aparitiile ei tv au fost la inceput timide si se rezumau la iesirile la bratul lui Iri, prin cluburi. In scurt timp, fata din Bacau a reusit sa puna mana pe un contract la un post de televiziune. Asa a debutat Moni pe sticla, ca asistenta tv. Fosta doamna Columbeanu era platita sa dea bine in cadru, in emisiunea "Sare si Piper" de la National TV, prezentata la acea vreme de celebrul cuplu de umoristi Stela Popescu si Alexandru Arsinel.

fara descriereIntrebata de WOWbiz.ro daca isi mai aminteste de emisiune, Stela ne-a declarat emotionata: "Sigur ca da. Imi amintesc cu mare placere. Monica a fost o mare surpriza pentru mine. Era o fata extraordinara, ascultatoare si cu un respect deosebit. Era ambitioasa, mereu dornica sa invete. Niciodata nu am inteles de ce, apoi, presa a prezentat-o pe Monica intr-o lumina nefavorabila. Ea era o fata buna care, desi tanara, se exprima clar si coerent, era modesta si nu deranja pe nimeni. Cel putin eu asa am cunoscut-o la vremea respectiva pe Monica Gabor."

Stela Popescu ne-a mai dezvaluit ca Monica i-a ramas atat de draga, incat si azi pastreaza, la ea acasa,o revista veche in care apare Moni impreuna cu fetita ei, Irinuca. "Imi e foarte draga si cea mica. E adorabila. Amandoua mi-au ramas la suflet si nu pot sa ma despart de revista aceasta", a adaugat marea actrita.

Iata cateva imagini din emiisunea "Sare si Piper" de la National TV in care Monica Gabor era prezenta zi de zi.

fara descrierefara descriere

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate