Incredibila legatura dintre tatal lui Ionut si proprietarul terenului pe care baietelul a fost ucis de caini! Detaliul pe care barbatul nu l-a declarat niciodata!

Proprietarul terenului din apropierea Parcului Tei a dat in judecata firma unui om de afaceri care este actionar in mai multe firme cu tatal lui Ionut, Valentin Anghel.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereValentin Anghel, tatal lui Ionut, a facut afaceri cu Primaria CapitaleiIonut Anghel a fost ucis de caini pe terenul firmei Laguna Tei, administrata de Constantin Ciorascu. Site-ul ziuanews.ro a descoperit ca o alta firma a lui Ciorascu a dat in judecata o firma a lui Milica Rafalet Corneliu, partener de afaceri al tatalui lui Ionut, Valentin Anghel: “Asociatul unchiului lui Ionut si al tatalui acestuia din alte companii, Milica Rafalet Corneliu, detinea compania Consproiect Group SRL. Aceasta a fost actionata in judecata, pentru o somatie de plata, de firma Transporturi Tei Auto SRL, detinută de Constantin Ciorascu, acelasi om care avea si administra compania Laguna Tei, proprietara a terenului din apropierea Parcului Tei, unde Ionut ar fi murit”, scrie ziuanews.ro.

fara descriereTerenul viran din apropierea Parcului Tei, unde a murit IonutSite-ul dezvaluie ca tatal lui Ionut a fost actionar intr-o companie, Convan SRL,  care, in trecut, a facut afaceri cu Primaria Capitalei, pe vremea lui Adriean Videanu, dar ca totul s-a incheiat cand a fost ales Sorin Oprescu: “Afacerile familiei Anghel cu Primaria Generala s-au incheiat odata cu venirea primarului Sorin Oprescu in functia de edil sef al Bucurestiului. Imediat dupa instalarea sa in functie, Oprescu a facut un audit pentru toate cheltuielile facute de predecesorii sai si a denuntat public contractele cu firma Convan, ca aducatoare de prejudicii pentru institutia pe care o conducea”.

fara descriereIonut Anghel a sfarsit tragic, ucis de maidanezi

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate