Inculpat in "dosarul caltabosul", Ioan Muresan vrea sa fie liber pe motive medicale

Ioan Avram Muresan e tare bolnav. In aceasta dimineata, el s-a aflat in fata judecatorilor, care au judecat recursul lui in celebrul “dosar caltabosul”. La tribunal, Muresan a spus ca nu poate da declaratii deoarece nu-i permite starea de sanatate.

Distribuie pe:

fara descriereIoan Avram Muresan sustine ca e tare bolnav“Nu as putea sa dau o declaraţie in acest moment din cauza starii precare de sanatate. Eu fac analize inainte de fiecare masa si am constatat ca valorile glicemiei sunt oscilante. Dimineata mi-am facut glicemia, mi-am facut tratamentul curent, am mancat si am venit  incoace”, a declarat Muresan.  El a cerut ijudecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie sa-i permita sa-si faca analizele intr-un spital din reţeaua publica. Instanţa i-a acceptat cererea, dar fostul ministru al agriculturii va merge cu gardianul dupa el.

Fostul ministru al agriculturii, Ioan Avram Muresan, cere sa fie eliberat din inchisoare, iar judecarea procesului Caltabosul, in care este implicat, sa fie suspendata. Muresan sufera de hipertensiune arteriala si diabet zaharat, pentru care isi face zilnic 4-5 injectii cu insulina.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate