Incurcate sunt drumurile vedetelor autohtone! Asa ceva e greu de crezut! Iulia Vantur, el a fost primul barbat din viata ta?

Pana sa ajunga la nivelul de notorietate de acum, Iulia Vantur a avut o viata obisnuita in Iasiul natal. A avut o adolescenta destul de agitata, imbratisand cariera de model inca de la 15 ani. In acea perioada l-a cunoscut pe Silviu Andrei. Cei doi au avut o relatie scurta, dar intensa, actualul MC dintr-un club bucurestean fiind, se pare, primul barbat din... viata Iuliei.

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descriereInainte de a intra in lumea televiziunii, Iulia Vantur a cochetat serios cu modellingul. Inca de la 15 ani, frumoasa blonda a fost manechin iar apoi a devenit chiar instructor de modele la Iasi, Botosani si Suceava. In aceasta perioada l-a cunoscut pe carismaticul Silviu Andrei. Acesta era un tip frumusel, cu cateva kilograme bune in minus fata de acum. Intre Silviu, care lucra deja la un post local din Iasi, si Iulia s-ar fi infiripat o relatie.

fara descrierePractic, actualul MC al unui cunoscut club bucurestean a fost, se pare, primul barbat din viata domnisoarei Vantur, care la 19 ani si-a inceput cariera tv intr-o statie locala, Europa Nova, unde prezenta o emisiune - magazin. Apoi, Iulia a devenit prezentatoare de stiri la PRO TV Iasi pentru ca, ulterior, in 2006, sa se mute la Bucuresti. Intre timp, si Silviu se mutase deja in Capitala, dar relatia dintre cei doi era deja istorie. Intrebat de reporterii WOWbiz, Silviu a refuzat sa faca orice fel de declaratie referitoare la trecutul sau intim. A recunoscut insa ca a cunoscut-o la Iasi pe Iulia. "Eu aveam o emisiune la radio, iar ea era unul dintre numerosii mei fani. Asa ne-am intalnit", ne-a spus actualul DJ.

 

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate