Indiciul care a prevestit despărțirea lui Răzvan Simion de Lidia Buble! La fel s-a întâmplat și la Diana, prima soție

În urma unei relații de 5 ani, Răzvan Simion și Lidia Buble au luat-o pe căi diferite. Cei doi s-au despărțit, iar acum ies la iveală detalii șocante.

Distribuie pe:

Autor: I.N.

Indiciul ce a prevestit despărțirea: Răzvan Simion, Lidia Buble și Diana Simion, din 5 în 5
Indiciul ce a prevestit despărțirea: Răzvan Simion, Lidia Buble și Diana Simion, din 5 în 5


In articol:

Ce șochează cel mai tare din această despărțire este un indiciu care a ieșit la iveală abia acum, și care a fost prezent chiar și în fosta relație a lui Răzvan Simion cu Diana Simion: din 5 în 5 ani se produc schimbări în relațiile prezentatorului tv. 15 ani cu Diana Simion, 5 ani cu Lidia Buble.

Care a fost elementul comun în cele două relații eșuate?

Răzvan Simion și Diana au fost căsătoriți timp de 15 ani, din anul 2000, pe când Răzvan avea doar 18 ani și Diana 20. Cei doi tineri au avut o frumoasă poveste de dragoste, în urma iubirii lor luând naștere doi copii, Tudor Ștefan și Ianca.

În ciuda amintirilor, a zecilor de ani de căsnicie și a copiilor, Răzvan Simion a luat decizia, în 2015, de a pune capăt mariajului cu Diana, pentru a fii liber să înceapă o relație cu Lidia Buble. La acel moment, Lidia avea doar 22 de ani, față de Răzvan, tăticul în vărstă de 35 de ani.

Citeste si: Nu am știut că suntem în pericol în fiecare secundă. Ne-au ascuns! Alertă națională - evz.ro

Citeste si: OMS trage un semnal de alarmă: “Vaccinurile nu vor ajunge la timp” - bzi.ro

Citeste si: Șoc în showbiz! Leo de la Strehaia și prima soție, Anca, mai au un copil! L-au adoptat acum, dar el e celebru de ani buni

Citeste si: Oana Roman, declarații sincere despre problemele din relația cu Marius Elisei

Citeste si: Viorel varsă lacrimi amare, după ce Vulpița l-a acuzat de violență. Supus la un test poligraf, soțul Veronicăi a cedat: „O să plătească cu vârf și îndesat”

Indiciul ce a prevestit despărțirea: Răzvan Simion, Lidia Buble și Diana Simion, din 5 în 5
Indiciul ce a prevestit despărțirea: Răzvan Simion, Lidia Buble și Diana Simion, din 5 în 5

În ciuda sentimentelor de nefericire exprimate de tatăl Lidiei, pastor la biserica penticostală ”Emanuel” din Deva, care a fost deranjat de modul în care cei doi au pornit în relație (bazat pe zvonurile cum că cei doi se vedeau și cât timp Răzvan era încă căsătorit cu Diana) tinerii îndrăgostiți s-au aventurat în a forma un cuplu.Pe lângă neliniștea tatălui blondinei, părinții acesteia au refuzat să-l cunoască pe noul iubit al cântăreței, motiv pentru care s-au iscat nenumărate certuri în relație.

”Au început să-i deranjeze şi pe ei în momentul în care au început să-i sufoce cu tot felul de telefoane, scrisori şi poze. Îţi dai seama că orice părinte este afectat când copilul lui este bombardat din toate părţile. Ziceau ceva de genul că «fata dumneavoastră a stricat casa, că şi-a băgat nasul unde nu-i fierbe oala», dar ai mei, mama, tata şi fraţii mei mă cunosc foarte bine și ştiu că nu aş face niciodată vreun rău nimănui”, a declarat Lidia Buble, în legătură cu felul  în care i-a fost afetat familia datorită relației cu Răzvan Simion.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Schimbare de situație! Raluca Pastramă a renunțat la ordinul de protecție

Modificare bombă la pensii! Decizia care îi privește direct pe opt milioane de români

Veste trăznet: Jador se însoară: „Ea este iubirea vieții mele. O s-o iubesc toată viața mea”. Cine este tânăra care i-a sucit mințile artistului / FOTO

Dramele ascunse ale lui Emil Gabor! Bărbatul luase bătaie după ce fusese prins la furat

Întrebarea neașteptată pe care i-a pus-o Olivia Steer, Lygiei Alexandrescu ! Totul s-a întâmplat în emisiunea lui Cristi Brancu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies