Indila: “În viaţă trebuie să fii fericit pe loc, nu trebuie să aştepţi”

Indila a susţinut duminică,7 decembrie, primul său concert în România şi a oferit publicului două reprezentaţii de senzaţie la Sala Palatului din Bucureşti.

novalue
Autor: V.P.

În timpul primului concert, artista a primit o declaraţie emoţionantă din partea unei fetiţe. Micuţa i-a spus în limba franceză că o iubeşte, iar Indila i-a răspuns imediat că şi ea o iubeşte şi că îi iubeşte pe toţi românii. Mai mult, cântăreaţa a apărut pe scenă cu steagul României, pentru ca se simte foarte legata de publicul de aici.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

După concert, artista a acordat în exclusivitate un interviu pentru Europa FM, pe care fanii l-au putut asculta luni, 8 decembrie, în cadrul matinalului Deşteptarea, prezentat de Vlad Petreanu şi George Zafiu.

Astfel, ei au aflat că Indila a moştenit talentul de la bunica ei şi l-a cultivat în timp cu ajutorul stilurilor variate de muzică pe care le-a ascultat încă din copilărie, de la cântece africane, orientale ca Warda, sau indiene, precum Lata Mangeshkar, până la melodii gypsy şi muzică franţuzească, cântată de Jacques Brel, Edith Piaf şi multi alţii.

„Cred că bunica mea a fost prima din familie care a început să cânte. Ea ne-a transmis şi nouă dorinţa de a cânta, pentru că acum când ne întâlnim în familie cântăm adeseori”, a spus artista.

Este fan Christine and the Queens, London Grammar şi Gautier, dar artistul pe care-l apreciază cel mai mult este… sora ei: “Face foarte multe lucruri, creeaza mult, are o viziune despre viaţă care este foarte surprinzătoare.

Este o persoană foarte sensibilă şi foarte diferită de ceilalţi”.

Indila se ghidează în viaţă după deviza “Fă un pas înapoi şi înţelege că în viaţă trebuie să fii fericit pe loc, nu trebuie să aştepţi”. Se bucură de fiecare dată când îşi întâlneşte fanii şi spune că “atunci când trăieşti efectiv acest moment… e magic”.

“Când am lansat Derniere Dance, românii au fost printre primii visători care mi-au iubit muzica şi m-au încurajat.
Iar asta nu voi uita niciodată !” a adaugat artista.

”Vă iubesc foarte mult şi sper din tot sufletul să revin foarte repede ca să vă reîntâlnesc pe toţi”, a fost mesajul artistei pentru românii care nu au reuşit sa ajunga la concert.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cât au plătit Dragoș Săvulescu și Angela Martini pentru visul de a deveni părinți! Cei doi au apelat la o mamă surogat

Marisa Paloma, ultimele momente înainte de naștere! Tânăra a ajuns la spital și a făcut anunțul: „Astăzi învingem și frica de necunoscut”

Lume puțină la parastasul lui Cornel Galeș! Doar câțiva apropiați au venit la mormântul soțului Ilenei Ciuculete, la doi ani de la moartea acestuia! Dezvăluiri exclusive

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

Doliu uriaș în lumea sportului! A murit un mare campion la fotbal! A fost un adevărat erou

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

E descoperirea momentului. O plantă otrăvitoare, leacul pentru COVID-19. Rezultatele din laborator sunt promițătoare

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies