Înfiorător! Și-a lăsat copilul la babysitter și l-a revăzut la morgă. Ce îi făcuse criminalul la ochi

Un copilaș a avut parte de o moarte cumplită.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


O mamă trăiește coșmarul vieții sale după ce a decis într-o zi să își lase copilul la un babysitter, în drumul său spre serviciu.

La scurt timp, femeia a aflat că micuțul său a avut parte de o moarte extrem de violentă, iar povestea sa a devenit cunoscută în întreaga lume.

Atunci când a decis să îl lase pe Matthew la un babysitter, mama copilului în vârstă de doi ani nu s-a gândit niciodată ce lucru cumplit se va întâmpla cu micuțul său.

Întâmplarea șocantă a avut loc în luna martie, atunci când Hunter Jones a avut grijă de micuțul Matthew.

Tânărul în vârstă de 23 de ani este acuzat că l-a ucis pe copil într-un mod greu de imaginat chiar și de către cei mai sadici criminali.

Citeste si: Gurile rele susțineau că Simina îi va da papucii lui Zănoagă după finala Puterea dragostei! Ce s-a întâmplat, de fapt, după ce amândoi s-au întors în România

Citeste si: Ultimele imagini cu Mihai Constantinescu înainte de a intra în comă! Nimic nu prevestea nenorocirea!

Citeste si: Gabriela Firea, despre candidatura la prezidențiale: „Vin deschisă la discuții”

Katherine Bolinski din Kenosha, Wisconsin și-a revăzut fiul la morgă și a avut parte de un adevărat șoc. Copilului i se schimbase culoarea ochilor din cauza loviturilor primite de la Hunter.

Ochii se schimbaseră de la un albastru puternic la un albastru extrem de deschis. Avea lovituri pe toată fața. M-am pierdut”, și-a reamintit femeia în fața juraților care au ascultat înmărmuriți ce i-a făcut criminalul micuțului.

Mama băiețelului nu își poate reveni din șoc

Acum, tânăra mamă speră să își revină cât mai repede din acest coșmar pe care îl trăiește. Femeia a spus că este atât de devastată de pierderea copilului, încât încă își imaginează că acesta doarme în cealaltă cameră.

„Sunt confuză, sunt rănită. Sunt furioasă. Aceasta a fost viața mea. Fiul meu era viața mea. Viața mea nu începuse până ce nu l-am avut pe el și acum mă simt ca și cum nu mai știu ce se întâmplă. Cum de acest lucru se întâmplă și cum de aceasta este realitatea mea”, le-a declarat mama copilului jurnaliștilor, potrivit The Sun.

Pentru a trece peste durere, Katherine a umplut o cameră cu jucării, acolo unde ține și urna în care ține cenușa micuțului.

Foto: capturi video Fox 6.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate