Informație bombă! Imaginile care arată unde se află Kim Jong-un. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu dictatorul

După ce în presa străină au apărut informații potrivit cărora Kim Jong-un ar fi murit, presa străină vine acum cu o altă informație bombă.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Informație bombă! Imaginile care arată unde se află Kim Jong-un

Trenul lui Kim Jong-un, observat în portul Wonson

Un tren special care i-ar aparține lui Kim Jong Un a fost observat în această săptămână în portul Wonsan, în care se află o stațiune balneară, pe coasta de est a Coreei de Nord, potrivit unor imagini satelitare, scrie Reuters.


In articol:

Conform programului care supraveghează activităţile Coreei de Nord, "38 North", respectivul trenul a staţionat din data de 21 până pe 23 aprilie într-o gară de la Wonsan rezervată lui Kim Jong Un şi membrilor familiei sale.

Citeste si: Ceartă în familia Elenei Gheorghe. Vedeta tocmai a mărturisit: „Cornel mai cedează câteodată”

Citeste si: Spartacus, liderul bătăușilor din Rahova, a rămas fără glas în fața instanței. Ce a avut de spus după ce a amenințat poliția

Reuters informează că nu a reușit să confirme din surse independente informația cu pricina şi nici o eventuală prezenţă a dictatorului în acel loc.

"Prezenţa acestui tren nu dovedeşte că liderul s-a dus acolo şi nici nu arată ceva despre starea sănătăţii sale, însă dă greutate unor informaţii potrivit cărora Kim se află într-o zonă rezervată elitei pe coasta de est a ţării", scrie 38 North.

Informație bombă! Imaginile care arată unde se află Kim Jong-un

Citeste si: Legătura neștiută dintre Carmen de la Sălciua și un celebru star internațional. Abia acum s-a aflat

Citeste si: Doliu național! Prințul Mihai Dimitrie Sturdza a murit la Paris

Mai multe publicaţii străine informează că dictatorul coreean, Kim Jong Un, se află într-o stare extrem de gravă, în urma unei operaţii cardiovasculare, sau chiar că ar fi murit deja. Trei surse informate au declarat pentru Reuters că China a trimis în Coreea de Nord o echipă de oficiali însărcinaţi să consilieze cu privire la Kim Jong Un, inclusiv experţi medicali.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate