Informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Florin Busuioc. Ce spun medicii

Florin Busuioc a trecut prin momente grele în ultima perioadă, după ce a făcut infarct pe scena teatrului din Craiova. Medicii au declarat că starea de sănătate a prezentatorului tv se îmbunătăţeşte.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Florin Busuioc a trecut prin clipe critice, după ce s-a simţit foarte rău la sfârşitul unei piese de teatru. Prezentatorul tv a făcut un infarct miocardic şi s-a prăbuşit pe scenă, în văzul tuturor. Medicii au intervenit de urgenţă şi l-au transportat la spitalul din Craiova, unde a şi fost operat, fiindu-i aplicat un stent. Următoarea zi, Florin Busuioc a fost trimis la Bucureşti cu elicopterul, unde se află sub atenţia medicilor.

Astăzi, doctorul Paul Traşcă, cel care l-a şi operat pe Florin Busuioc, a declarat pentru Click! că starea sa de sănătate se îmbunătăţeşte, însă încă rămâne sub atenţia medicilor: "Domnul Florin Busuioc a depăşit momentul critic. A fost detubat, este conştient şi vorbeşte. Nici nu se pun probleme de a doua operaţie la inimă. Urmează o perioadă de recuperare şi probabil va mai rămâne la secţia ATI. Atât stiu de la colegii mei de la Bucureşti".

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate