Informații în premieră despre drama prin care trece Mihai Constantinescu! "Valvele montate la inimă s-au infectat și au început să supureze" EXCLUSIV

Mihai Constantinescu se află la un pas de moarte și doar o minune îl mai poate salva

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

Mihai Constantinescu se zbate între viață și moarte și șansele lui de supraviețuire devin din ce în ce mai mici de la o oră la altă. Îndrăgitul cântăreț a suferit un stop cardio-respirator în urmă cu trei zile, completat de o lipsă de oxigenare a creierului, ceea ce îl face în acest moment să nu mai reacționeze la stimuli.

Soția lui, Simona Secrier, i-a îndemnat, cu ochii în lacrimi, pe toți cei ce îl îndrăgesc pe artist să se roage pentru el, poate așa se va întâmplă o minune. "Este cumplit, nu îl pot ajută decât implorându-l pe Dumnezeu să îl țină lângă mine. Viața lui atârnă de un fir de păr. Inimă îi funtioneaza, însă în zonă cerebrală, totul este fără reacție", a spus nevasta starului muzicii ușoare.

Citeste si: Avion prăbușit în Nehoiu, județul Buzău! Autoritățile sunt în alertă

Citeste si: Anunţul despre emisiunea Vrei să fii milionar?

Citeste si: Ministrul Justiției din Madagascar abia așteaptă ca Radu Mazăre să fie extrădat: „Riscă să-i contamineze şi pe corupţii de aici”

fara descriere

Mihai Constantinescu are zilele numărate! ”A fost imediat operat”

Dacă situația vedetei este una critică în aceste clipe, motivele "căderii" sale au legătură cu niște probleme cardiace mai vechi. Apropiații artistului au vorbit, în premieră pentru WOWbiz.ro, prin ce coșmar trecea el de mai bine de două luni.

"Mihai Constantinescu are zilele numărate! Încă de la ultima internare în spital, din martie, era greu de imaginat că nu se va ajunge aici. Atunci, cele două valve biologice pe care le are montate la inimă s-au infectat și au început să supureze. A fost imediat operat și a stat câteva săptămâni la Terapie Intensiva. Din păcate, infecția nu a putut fi îndepărtată complet, ceea ce a dus la stări febrile repetate și, în mod firesc, la accidentul cardio-respirator de luni", au dezvăluit persoane din preajmă cântărețului pentru WOWbiz.ro.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate