Informaţii neştiute despre Constantin Toma, tânărul de 24 ani care s-ar fi sinucis. O prietenă apropiată a dezvăluit: ”A intrat într-un anturaj”

O prietenă care i-a fost apropiată lui Constantin Toma, tânărul de 24 de ani care s-ar fi sinucis, a rupt tăcerea si a mărturisit că ar fi făcut parte dintr-un anturaj.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Andreea, o prietenă apropiată a lui Constantin Toma, tânărul manechin de 24 de ani care s-ar fi spânzurat în apartamentul său, a povestit pentru o emisiune tv despre situaţia băiatului.

Tânăra a mărturisit că fostul manechin al lui Cătălin Botezatu ar fi intrat într-un anturaj cu persoane mai mari decât el ca vârstă, neştiind motivul clar: ”Toată lumea care l-a cunoscut pe Costică, Coco al nostru, ştie că era o persoană foarte veselă, bine dispusă, pozitivă, sufletul petrecerii.

Ne-am cunoscut acum 10 ani. Vă spun cu mâna pe inimă că acest băiat nu avea depresie. Ultima oară l-am văzut în luna aprilie, eu plec din ţară. De auzit nu am auzit, mai ales legat de această problemă cu depresia care s-a tot speculat. Era ca orice alt om, probleme minore. În ultimul timp a intrat într-un anturaj. Erau persoane mai mari ca el, cu care nu am înţeles de ce umbla cu ei”.

Rachela şi Elena, mama şi sora manechinului Constantin Toma, au rupt tăcerea şi au povestit despre situaţia în care se află

Rachela, mama manechinului mort Constantin Toma, a făcut noi mărturisiri în direct, într-o emisiune. Mama tânărului de  24 de ani a povestit că poliţia nu i-a oferit niciun raport, iar prietena fiului ei nu a dorit să vorbească la telefon cu Rachela.

De asemenea, în încercarea de a găsit documentele casei, dar şi certificatul de naştere al lui Constantin Toma, mama acestuia a realizat că documentele nu se aflau în apartamentul în care tânărul a fost găsit mort.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gabriela Cristea, pofte peste pofte! A zis-o în direct: ”Doamne, iartă-mă, mi-e gândul numai la mâncare!”

Cristina Pucean, apariţie incredibilă în public! ”Îmi imaginez cum arăţi la grădiniţă”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Miercuri 20 Ianuarie 2021: Scorpionii sunt loviți de noroc

Toţi şoferii din România trebuie să ştie asta! Modificare radicală la RCA. Intră în vigoare foarte curând

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Istoria secretă. Dej a dezmembrat spionajul sovietic din România

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies