Informații scandaloase despre ce face Gheorghe Dincă la audieri: "Stă jos, cu apița lângă el, pur și simplu joacă pe o tablă de șah și mută pionii"

Autor: R.L.

In articol:

Informații scandaloase despre ce face Gheorghe Dincă la audieri, atunci când anchetatorii stau de vorbă cu el pentru a afla cum le-a ucis și ce le-a făcut celor două victime ale sale, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Informații scandaloase despre ce face Gheorghe Dincă la audieri

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, susține că ucigașul de la Caracal este impasibil la audieri. Bărbatul care a recunoscut că le-a sechestrat și le-a ucis pe cele două adolescente stă mereu pe scaun, bea apă și pare că se joacă cu oamenii legii.

Gheorghe Dincă nu vorbește foarte mult și pare că tot ce vrea să facă este să îi inducă în eroare pe anchetatori.

Citeste si: Informații scandaloase despre ce face Gheorghe Dincă la audieri: "Stă jos, cu apița lângă el, pur și simplu joacă pe o tablă de șah și mută pionii"

Citeste si: Loredanei Chivu i-au „putrezit” fesele! Imagini șocante cu posteriorul siliconat al blondei- bzi.ro

Citeste si: Ultimele cuvinte pe care le-a auzit Luiza Melencu de la mama ei, înainte de a urca în mașina lui Gheorghe Dincă! „Hai, mami…”

Citeste si: Dezvăluiri terifiante! Copilul răpit din România și dus în Republica Moldova a fost luat de pe stradă de oameni deghizați în polițiști: „Mi-au spus că mă arestează”

"El întotdeauna stă pe scaun, dacă sunt poliţişti şi nu sunt locuri, toţi stau în picioare, el stă jos, cu apiţa lângă el. E ca un joc de şah. Pur şi simplu el joacă pe o tablă de şah şi mută pionii”, a spus avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, la un post de televiziune.

Fiica monstrului de la Caracal, adevărul despre Gheorghe Dincă: "Toată viața și-a dorit să educe copiii. A fost un tată foarte..."

Fiica monstrului de la Caracal, adevărul despre Gheorghe Dincă, ucigașul celor două adolescente, Alexandra și Luiza: "Toată viața și-a dorit să educe copiii. A fost un tată foarte..."

Fiica monstrului de la Caracal, Daniela, a spus adevărul despre Gheorghe Dincă.

Avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă a stat de vorbă cu familia criminalului de la Caracal. Bogdan Alexandru a povestit ce i-a spus Daniela Dincă despre tatăl ei.

„Fiica dânsului mi-a spus că a fost un tată foarte muncitor, toată viața a muncit și că și-a dorit să-și educe copiii. A fost geamgiu 12 ani, a fost mecanic auto 10 ani, a fost muncitor în construcții în Italia din 2002 până în 2007. El și-a dus toată familia în Italia și le-a asigurat locuri de muncă acolo. A avut un accident de muncă în Italia. În timp ce descărca cărămizi dintr-o mașină a căzut și a avut o fractură la picioare și a dus la o intervenție chirurgicală. Din acel moment nu a mai putut să lucreze în construcții. Apoi a mers în Italia din 2007 în fiecare an la copii, în vizită. Din 2007 până în 2019 a locuit în Caracal și a desfășurat activități de mecanic, dezmembrări”, a declarat avocatul lui Gheorghe Dincă la un post de televiziune.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Doi îndrăgostiți au murit în timp ce se sărutau! Scena șocantă a fost surprinsă de camerele de supraveghere

Informații scandaloase despre ce face Gheorghe Dincă la audieri: "Stă jos, cu apița lângă el, pur și simplu joacă pe o tablă de șah și mută pionii"

Fiica monstrului de la Caracal, adevărul despre Gheorghe Dincă: "Toată viața și-a dorit să educe copiii. A fost un tată foarte..."

Horoscop Zilnic Vineri 23 Aprilie 2021: Ziua aceasta vine cu energie pozitivă, realizări și bucurii

Cine i-ar putea lua locul lui Iohannis?! Dezvăluirea serii în politică! Este surpriză totală

S-a aflat adevărul! Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai? Vedeta OBLIGATĂ să recunoască

EXCLUSIV EVZ. Clotilde Armand şi-a măturat curtea palatului de 4 milioane de euro, din Bucureşti. Filmare de colecţie VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies