Informații-ȘOC! Adevărul despre ce ținea, de fapt, Răzvan Ciobanu în memoria telefonului! ”Sunt 1705 clipuri video”

S-au aflat noi informații incredibile după moartea designerului Răzvan Ciobanu. Ce s-ar ascunde în videoclipurile din telefon.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Într-o emisiune de televiziune, Sorin Oprea, prieten apropiat al designerului Răzvan Ciobanu, a vorbit despre ziua în care creatorul de modă s-a stins din viață. De asemenea, Mara Bănică a fost cea care a făcut o dezvăluire uluitoare la tv despre ce conținea, de fapt, memoria telefonului designerului.

Sorin Oprea: ”În casă au rămas mai multe persoane: Marius, încă un domn, o doamnă, Alina Ionescu cu soțul ei. Și la un moment dat se transformaseră din plânsetele și jalea...s-a transformat într-o caterincă, cine ia televizorul, cine ia materialele, cine ia rochia. Își făcea planuri”.

”Exact de asta am și plecat, pentru că noi am venit să ajutăm, și se transformase într-o ”prosteală”. Oamenii își făceau planuri cu ce să ia din casă și ce să facă. S-a cărat cât s-a putut în duba părinților și mai apoi mama lui Răzvan mi-a zis dacă am unde să depozitez chestii, să ajut, să mai chem o mașină. Eu m-am oferit să ajut, că pot să duc la fabrică și să închid într-o cameră tot ce iau și a doua, a treia zi după înmormântare, poate să vină să ia. Eu am plătit mașina, eu i-am zis să mă ajute lui Marius și cumva ei voiau să ne gonească cumva. Am plecat, am zis să se spele pe cap. Pisica a fost luată dimineață. Marius când a venit, mama lui Răzvan l-a întrebat dacă vrea pisica, Marius a zis că nu o vrea, apoi m-a sunat pe mine dacă vreau să-i dau pisica lui. Eu prima oară când eram acolo, l-am sunat pe Marius, el era la Timișoara”, a continuat el la o emisiune de televiziune.

Citeste si: Răsturnare de situație privind SMS-ul trimis de Răzvan Ciobanu! Ce a arătat percheziționarea telefonului

Citeste si: O nouă informație bombă în cazul lui Răzvan Ciobanu! Un bărbat s-ar fi aflat în apartamentul designerului înainte ca designerul să moară

fara descriere

Citeste si: Răzvan Ciobanu s-ar fi sinucis! După trei săptămâni, o ipoteză șochează: ”Nu mai era el, părea pe altă lume”

Când a venit vorba despre hard-diskurile lui Răzvan Ciobanu, despre informațiile care ar putea fi pe ele, Sorin Oprea a mărturisit că nu știe ce conțin, iar Mara Bănică susține că există 1705 clipuri video care circulă!

”Eu nu am știut dinainte de existența hardurilor. Eu știam că Răzvan e stalker și ține tot felul de chestii, dar nu mă așteptam, în nebunia aia de atunci, să te duci să cauți..”, a spus Sorin.

”1705, dacă îmi permiți că vreau să-ți dau informații cu acuratețe. Sunt 1705 clipuri video care în momentul ăsta sunt pe piață. Nu știu cum au ajuns să fie pe piață. Sunt majoritatea, nu știu dacă e corect să spun...Cineva a venit la mine cu acest telefon, cu conținutul acestui telefon, cu intenția de a-l vinde pe piață. Sfatul meu a fost să meargă către familie și să ducă acest telefon familiei, pentru că așa mi se pare corect. Sunt niște filmări, într-adevăr, pornografice, partide sexuale ale lui Răzvan. Sunt foarte multe, mi se pare super mega infracțiune (n.r. pentru violarea corespondenței. Sunt toate discuțiile, sunt mii și mii de discuți de pe whatsappul lui Răzvan. Eu am văzut tot. La mine a venit cu un telefon de pe care s-a accesat icloud-ul. Sunt toate conversațiile de pe mesajele, de pe whatsappul lui Răzvan, memoria lui. S-a accesat. Filmările, după cum era cadrul, sunt făcute de parteneri, dar e o filmare făcută de Răzvan într-o cameră de hotel, Răzvan fiind băgat într-un dulap. Am văzut un bărbat de culoare. Erau buletine ale unor oameni, sunt foarte mulți parteneri diferiți”, a povestit Mara Bănică într-o emisiune tv.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate