Informaţii şocante de ultim moment! Vezi ce au păţit Jador şi Bogdan Mocanu după ce au plecat din casa Puterea Dragostei! Solistul are un mesaj BOMBĂ pentru susţinătorii lui! EXCLUSIV!

Jador şi Bogdan Mocanu, momente de panică la aeroport! Vezi ce au păţit cei doi concurenţi de la Puterea Dragostei!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar


In articol:

Jador a susţinut, săptămâna trecută, un concert la un club din Koln, Germania. Artistul a primit permisiunea de a părăsi pentru o zi casa Puterea Dragostei, însoţit şi de cel mai bun prieten al lui, Bogdan Mocanu.

Ei bine, când au ajuns în localul unde solistul trebuia să cânte, cei doi au avut un şoc. Clubul era plin cu femei, susţinătoare înfocate ale lor. Atmosfera a fost de senzaţie, dar a fost nevoie de intervenţia agenţilor de pază de câteva ori pentru că mai multe urmaşe ale Evei au "năvălit" pur şi simplu pe scenă.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Citeste si: Bombă la Puterea Dragostei! Jador spune adevărul despre eliminarea Deei! "Am votat-o pentru că niciun bărbat nu o plăcea" EXCLUSIV!

Toate bune şi frumoase în timpul spectacolului şi după, la sesiunea de autografe! Când au ajuns însă la aeroport, la Dusseldorf, au constatat că zborul lor spre Istanbul are o întârziere.

Jador şi Bogdan Mocanu, momente de panică! "Nu pot să vă descriu ce sentimente ne-au încercat când am auzit ce s-a întâmplat"

Protagoniştii noştri au stat liniştiţi şi au aşteptat să se îmbarce, dar momentul... nu mai venea...După două ore, timp în care angajaţii aeroportului, din jurul lor, au părut extrem de agitaţi, Jador şi Bogdan Mocanu s-au îmbarcat. Ce au aflat însă ulterior, înainte să aterizeze, i-a lăsat fără cuvinte.

Citeste si: Jador, prima declaratie dupa ce a lesinat la aeroport! Artistul a povestit prin ce momente de cosmar a trecut! “Nu am avut grija de sanatatea mea”

"Concertul a fost minunat şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine şi de Bogdan. Atmosfera a fost extraordinară şi, trebuie să repet, îmi iubesc mult fanii şi susţinătorii, dar "jadoraşii" mei deja ştiu asta. Şocul a venit însă după concert, la aeroport. Aveam avion la ora opt şi a avut întârziere...două ore. Eu şi Mocanu vedeam că toţi sunt agitaţi în jurul nostru, dar nu ne-am stesat. Am aşteptat liniştiţi să ne îmbarcăm. Şi ce credeţi? Doamne, mi se face pielea de găină când vă spun. Cursa a avut întârziere în urma unei alerte cu bombă. Şi nu una! Trei, din câte am auzit. Atât eu cât şi Bogdan, chiar dacă suntem vorbăreţi din fire, am amuţit zece minute, chiar mai mult! Nu pot să vă descriu ce sentimente ne-au încercat când am auzit ce s-a întâmplat", a declarat Jador, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Citește și:

Jador, declaraţie INCREDIBILĂ pentru WOWbiz.ro după ce a fost pălmuit de Simona! N-ai să crezi ce spune despre acest episod! "Gest de neiertat!" EXCLUSIV

Jador a dat lovitura! Simina şi Simona îl vor privi cu alţi ochi! Uite ce a reuşit să facă solistul! EXCLUSIV

Super-alimentul care poate fi consumat fără limită! Nu îngrașă și are beneficii uluitoare pentru organismul nostru

Apelul cutremurător al lui Bogdan Mocanu pentru toţi fanii emisiunii Puterea Dragostei! Vezi de ce suferă cu adevărat tânărul! "O iubeşte pe Roxana" EXCLUSIV!

Schimbarea INCREDIBILĂ a lui Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei! Nu-l mai recunoşti pe cel mai iubit concurent! " Nu te mai deranjezi să le răspunzi "fraierilor"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies