Informaţii şocante de ultim moment! Vezi ce au păţit Jador şi Bogdan Mocanu după ce au plecat din casa Puterea Dragostei! Solistul are un mesaj BOMBĂ pentru susţinătorii lui! EXCLUSIV!

Jador şi Bogdan Mocanu, momente de panică la aeroport! Vezi ce au păţit cei doi concurenţi de la Puterea Dragostei!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Jador a susţinut, săptămâna trecută, un concert la un club din Koln, Germania. Artistul a primit permisiunea de a părăsi pentru o zi casa Puterea Dragostei, însoţit şi de cel mai bun prieten al lui, Bogdan Mocanu.

fara descriere

Ei bine, când au ajuns în localul unde solistul trebuia să cânte, cei doi au avut un şoc. Clubul era plin cu femei, susţinătoare înfocate ale lor. Atmosfera a fost de senzaţie, dar a fost nevoie de intervenţia agenţilor de pază de câteva ori pentru că mai multe urmaşe ale Evei au "năvălit" pur şi simplu pe scenă.

Citeste si: Bombă la Puterea Dragostei! Jador spune adevărul despre eliminarea Deei! "Am votat-o pentru că niciun bărbat nu o plăcea" EXCLUSIV!

Toate bune şi frumoase în timpul spectacolului şi după, la sesiunea de autografe! Când au ajuns însă la aeroport, la Dusseldorf, au constatat că zborul lor spre Istanbul are o întârziere.

fara descriere

Jador şi Bogdan Mocanu, momente de panică! "Nu pot să vă descriu ce sentimente ne-au încercat când am auzit ce s-a întâmplat"

Protagoniştii noştri au stat liniştiţi şi au aşteptat să se îmbarce, dar momentul... nu mai venea...După două ore, timp în care angajaţii aeroportului, din jurul lor, au părut extrem de agitaţi, Jador şi Bogdan Mocanu s-au îmbarcat. Ce au aflat însă ulterior, înainte să aterizeze, i-a lăsat fără cuvinte.

Citeste si: Jador, prima declaratie dupa ce a lesinat la aeroport! Artistul a povestit prin ce momente de cosmar a trecut! “Nu am avut grija de sanatatea mea”

"Concertul a fost minunat şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine şi de Bogdan. Atmosfera a fost extraordinară şi, trebuie să repet, îmi iubesc mult fanii şi susţinătorii, dar "jadoraşii" mei deja ştiu asta. Şocul a venit însă după concert, la aeroport. Aveam avion la ora opt şi a avut întârziere...două ore. Eu şi Mocanu vedeam că toţi sunt agitaţi în jurul nostru, dar nu ne-am stesat. Am aşteptat liniştiţi să ne îmbarcăm. Şi ce credeţi? Doamne, mi se face pielea de găină când vă spun. Cursa a avut întârziere în urma unei alerte cu bombă. Şi nu una! Trei, din câte am auzit. Atât eu cât şi Bogdan, chiar dacă suntem vorbăreţi din fire, am amuţit zece minute, chiar mai mult! Nu pot să vă descriu ce sentimente ne-au încercat când am auzit ce s-a întâmplat", a declarat Jador, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate