Vedete

Informaţii şocante despre moartea celebrului cântăreţ de muzică populară în vârstă de doar 40 de ani! “Daniel Rosalim a murit de cancer. El a trăit tot timpul foarte sănătos, a făcut tot ce a fost posibil pentru a evita boala!” EXCLUSIV

Daniel Rosalim a încetat din viată în urmă cu puţin timp

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Doliu în muzica populară românească! Daniel Rosalim, solist al Ansamblului Folcloric Profesionist "Cindrelul-Junii Sibiului", a părăsit această lume la vârstă  40 de ani, ucis de o maladie nemiloasă. 

Artistul era bolnav de cancer şi, în ultimul timp, a stat numai prin spitale. Din aprilie, a decis nici să nu mai urce pe scenă, pentru că nu mai putea cântă, nici măcar 20 de minute, susţin apropiaţii!

“Stiu că la o nuntă i s-a făcut rău, s-a internat cu dureri de spate iniţial, dar s-a descoperit o boală gravă şi de acolo a început totul... Totul, în ultima jumătate de an. Sfârşitul a venit joi spre vineri noaptea, la ora 2 ", a povestit  Camelia Cosma Stoită.

Daniel Rosalim a încetat din viaţă la doar 40 de ani! “Cand a aflat că suferă de o maladie nemiloasă a fost că un şoc pentru el”

"Pentru mine a fost cel mai bun coleg. A fost foarte talentat şi un om deosebit. Eu nu cred că este cineva care să poată spune ceva rău despre el. Eu l-am tot vizitat. Şi la spital, şi acasă. Mă primea cu bucurie. Se zvonise că nu vrea să primească pe nimeni, pentru că era foarte transformat. Eu nu am văzut un om mai schimbat de boală decât el. Că la Dani, eu nu am văzut o suferintă pe chipul cuiva. Dar era foarte optimist. Ultima oară l-am vizitat acum două săptămani, la spital, la Secţia de Hematologie. Vorbea foarte clar şi spunea că face exerciţii cu picioarele, cu mâinile, să îşi refacă masă musculară. Era foarte slab", a mai declarat Camelia Cosma Stoită.(afla ce conturi babane are Constantin Enceanu)

Daniel Rosalim a încetat din viaţă la doar 40 de ani, însă există persoane din jurul lui care spun că niciodată nu s-ar fi aşteptat ca artistul să se îmbolnăvească de cancer! “Ii era foarte frică de moarte şi, de aceea, întotdeauna a avut grijă de el. De mai bine de patru ani, mânca doar sănătos, evita să pună gură pe vreun produs de fast-food. Mereu zicea că este “otrava” şi nimeni nu trebuie să îşi rişte sănătatea consumând tâmpenii! În plus, era precaut şi din punct de vedere fizic, se ducea la sală de patru-cinci ori pe săptămâna! Va daţi seama că atunci când a aflat că suferă de o maladie nemiloasă a fost ca un şoc pentru el. O vreme a luptat cu tot ce i se intampla rau, dar în ultima perioadă, parcă începuse să fie stăpânit de îndoială! Simţea că totul s-a terminat, deşi,aşa cum spuneam, a făcut totul pentru a evită boala”, au dezvăluit oameni din preajmă cântăreţului!
 

Galerie foto