Îngrijitoare româncă, acuzată că maltrata bătrânii dintr-un azil din Italia

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Un caz terifianta şocat Italia. Angajaţii unui cămin de bătrâni din Rimini îi agresau pe cei pe care trebuiau să-i îngrijească şi să le facă bătrâneţea mai uşoară. O româncă face parte din personalul de îngrijitori şi este acum anchetată. 
 
Au fost filmaţi cu camera ascunsă
 
O persoană vârstnică imobilizată la pat şi lovită puternic cu o lingură de lemn peste cap, alta obligată sub o ploaie de lovituri să se aşeze pe
scaun, violenţe, abuzuri, agresiuni, într-un video filmat cu o cameră de supraveghere ascunsă.
 
Operaţiunea de urmărire a activităţii personalului din Căminul de bătrâni din Rimini s-a numit „Speranţa” iar ancheta a fost condusă de procurorul Davide Ercolani. În perioada de cercetări s-au înregistrat aproximativ 100 de incidente de abuzuri şi bătăi în dauna persoanele vârstnice internate în structura respectivă, relatează rimini.it.
 

 

 
Ancheta a dus la arestarea directorului instituţiei, un italian originar din Chieti în vârstă de 78 de ani şi a trei lucrătoare, dintre care o italiancă şi o îngrijitoare din Georgia, ambele în vârstă de 51 de ani şi o peruancă de 38 de ani. Toţi aceştia au fost arestaţi la domiciliu.
 
În schimb, o femeie româncă în vârstă de 31 de ani care lucra acolo ca asistentă socio-sanitară, este cercetată în stare de libertate dar a primit interdicţie de
a se mai apropia de Căminul de bătrâni.
 
Investigaţiile au început datorită unui fost angajat care după ce a fost concediat a denunţat autorităţilor ceea ce se întâmpla în Căminul de bătrâni din Rimini: bătrâni loviţi, ţinuţi murdari în propriile excremente, ţipete, urlete, gemete de durere, persoane care se apropie de sfârşitul vieţii şi care erau forţate să-şi trăiască ultimele zile în condiţii îngrozitoare.
 

 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Drăguşanu şi-a sărbătorit iubitul! Anunţul care i-a făcut pe toţi să se gândească la nuntă! "Din septembrie, pentru totdeauna"

Cheesecake rece cu ciocolata si visine

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop 21 Ianuarie 2021: astazi, pentru Scorpioni, surprizele nu au oprire

Borcea e în stare de ȘOC! Boala îngrozitoare de care suferă de 20 de ani

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Istoria secretă. Au românii vocația trădării? Ce spun germanii?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies