WOW

Îngrijitoare româncă, acuzată că maltrata bătrânii dintr-un azil din Italia

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Îngrijitoare româncă, acuzată că maltrata bătrânii dintr-un azil din Italiaicon photo
 
Un caz terifianta şocat Italia. Angajaţii unui cămin de bătrâni din Rimini îi agresau pe cei pe care trebuiau să-i îngrijească şi să le facă bătrâneţea mai uşoară. O româncă face parte din personalul de îngrijitori şi este acum anchetată. 
 
Au fost filmaţi cu camera ascunsă
 
O persoană vârstnică imobilizată la pat şi lovită puternic cu o lingură de lemn peste cap, alta obligată sub o ploaie de lovituri să se aşeze pe scaun, violenţe, abuzuri, agresiuni, într-un video filmat cu o cameră de supraveghere ascunsă.
 
Operaţiunea de urmărire a activităţii personalului din Căminul de bătrâni din Rimini s-a numit „Speranţa” iar ancheta a fost condusă de procurorul Davide Ercolani. În perioada de cercetări s-au înregistrat aproximativ 100 de incidente de abuzuri şi bătăi în dauna persoanele vârstnice internate în structura respectivă, relatează rimini.it.
 
 
Ancheta a dus la arestarea directorului instituţiei, un italian originar din Chieti în vârstă de 78 de ani şi a trei lucrătoare, dintre care o italiancă şi o îngrijitoare din Georgia, ambele în vârstă de 51 de ani şi o peruancă de 38 de ani. Toţi aceştia au fost arestaţi la domiciliu.
 
În schimb, o femeie româncă în vârstă de 31 de ani care lucra acolo ca asistentă socio-sanitară, este cercetată în stare de libertate dar a primit interdicţie de a se mai apropia de Căminul de bătrâni.
 
Investigaţiile au început datorită unui fost angajat care după ce a fost concediat a denunţat autorităţilor ceea ce se întâmpla în Căminul de bătrâni din Rimini: bătrâni loviţi, ţinuţi murdari în propriile excremente, ţipete, urlete, gemete de durere, persoane care se apropie de sfârşitul vieţii şi care erau forţate să-şi trăiască ultimele zile în condiţii îngrozitoare.
 

 
 
Imagini EXCLUSIVE! Ce a păţit Faimosul Cristi Pulhac de cum a păşit în dormitorul conjugal când s-a întors de la Exatlon! Soţia lui i-a făcut-o Videoicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune