Vedete

Îngrozitor! Ce se întâmplă cu Ozana Barabancea în aceste momente! Vedetei s-a deschis operația de micșorare de stomac! EXCLUSIV

Ozana Barabancea se luptă cu problemele cauzate de intervenția chirurgicală la stomac

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Până să recurgă la operația de micșorarea stomacului, Ozana Barabancea a încercat toate dietele posibile și, cu toate acestea, nu a reușit să slăbească absolut deloc! ”Tot ce încercam era imposibil! Am trecut prin cele mai cumplite momente și chiar eram nemulțumită total de fizicul meu!”, spunea vedeta, extrem de dezamăgită! Poate tocmai de aceea, ea a recurs la ultima soluție, și anume…tăierea stomacului!

În mare secret, în iulie 2017, Ozana s-a dus la o clinică privată din Capitală, și s-a lăsat pe mâna medicilor! ”M-am hotărât să fiu sănătoasă pentru copiii mei, asta este cel mai important, și pentru cei din jurul meu, să mă simt efectiv mai utilă că mă simțeam încorsetată. Cred că m-am îngrășat pe fond nervos, probabil că am mâncat compulsiv. Am vrut să mă operez în Turcia și m-am răzgândit. Apoi, am ajuns la spitalul Monza, la doctor Robin Munteanu, am avut o discuție cu dânsul și mi-a spus ”doamnă, decizia e mai importantă decât incizia”. Atunci, mi-am zis că trebuie să rup pisica în două. Operația asta este un act de mare curaj, n-aș fi crezut că sunt în stare să îl fac, dar am reușit. Mai mult, la scurt timp după intervenție, am vrut să îmi văd stomacul. Ce să vezi...a rămas 15% din stomac, fiindcă mi-a fost tăiat 85%”, a povestit Barabancea la vremea respectivă!

Citeste si: Andy şi Ştefan de la Puterea Dragostei au făcut mişto de Bianca! Ce au putut să spună după eliminarea ei

Citeste si: Scandal uriaș între Viorica de la Clejani și Andrei Duban! Actorul a făcut mișto de Margherita, iar mama ei a reacționat: „De la un prost, la ce să mă aștept?”

Citeste si: E scandal colosal între Bianca Drăgușanu și Andreea Bălan! Bianca a umilit-o pe cântăreață, iar reporterii WOWbiz.ro sunt primii care au intrat în posesia imaginilor! ”Andreea Filofteia Bălan nu poate să nască de mine...”

După ce şi-a făcut o operaţie de micşorare a stomacului, vedeta a reușit să scape de 60 de kilograme și să arate fabulos! Numai că, în loc de fericire maximă, au început să apară problemele la nivelul pielii. Ozana Barabancea a rămas cu urme, așa că, a apelat iar la bisturiu.Intervenția a durat cinci ore. Mi-au scos de pe burtă vreo cinci kilograme de grăsime pe care au aruncat-o, o procedură foarte dureroasă. Am o tăietura de jur împrejur, se cheamă lifting circular. Apoi, mi-a luat grăsimea de pe şolduri şi mi-a pus-o ca pe o păturică și am ajuns să am şi fese, eu care nu am avut în viata mea fese”, a povestit bruneta.

Ozana Barabancea are probleme cu operația de slăbit! ”Medicii au tăiat-o în jurul abdomenului” 

Din fericire, după intervențiile, mai mult de ordin estetic, totul a mers ca la carte pentru vedetă! Ozana a reuşit să slăbească atât cât şi-a dorit şi a ajuns chiar la greutatea optimă! Numai că, nici de data aceasta, bucuria nu a durat mult. O astfel de intervenţie, de micşorare a stomacului, presupune încă una, la un interval de timp. Lucru ce s-a şi întâmplat,căci, în urmă cu ceva vreme, Ozana Barabancea s-a operat din nou! ”A fost nevoită să se ducă iarăşi la spital şi să apeleze la cuţit! Medicii au tăiat-o, de data aceasta, în jurul abdomenului, acolo unde se formase un surplus de piele! Operaţiunea a fost una complicată şi dureroasă, aşa că, două-trei săptămâni, abia s-a ridicat din pat. Acum, se simte bine”, au povestit apropiaţii juratei în premieră pentru WOWbiz.ro. 

Toate bune și frumoase până în momentul în care situația s-a complicat iar. Reporterii WOWbiz.ro au aflat primii că, din cauza efortului de la filmări, a spectacolelor și a stresului, Ozana Barabancea are probleme cu operația de slăbit, mai exact, aceasta i s-ar fi deschis, lucru extrem de dureros. ”Trebuie să aibă grijă neapărat. E adevărat, intervenția îi supurează din când în când, ceea ce trebuie controlat, mai ales de Ozana. De aceea, este musai să poarte corset, până când tăieturile se vor închide definitiv. E greu, știu, dar, în caz contrar, va ajunge din nou la doctor. Pentru a nu se întâmpla așa ceva, va fi nevoită să urmeze niște reguli, corset, repaos și reținerea în face exerciții fizice la nivelul abdomenului”, au spus apropiații brunetei.

 

Galerie foto