Îngrozitor! Cea mai frumoasă femeie din România ascunde o dramă cumplită. Și-a ținut bebelușul mort în brațe: „Mă durea atât de tare inima. Am zis că e posibil să plesnească”

Dramă cumplită pentru cea mai frumoasă femei din România. Bianca Brad a povestit cum a aflat că i-a murit fetița în pântece și ce a simțit în momentul în care a ținut-o în brațe

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Îngrozitor! Cea mai frumoasă femeie din România ascunde o dramă cumplită. Și-a ținut bebelușul mort în brațe: „Mă durea atât de tare inima. Am zis că e posibil să plesnească”
bianca brad


In articol:

Este una dintre cele mai frumoase femei din România, dar tragediile nu au ocolit-o de-a lungul vieții. Bianca Brad a trecut printr-o dramă cumplită în urmă cu 13 ani, pe vremea când a rămas însărcinată cu cel de-al doilea copil. Bucuria imensă de a afla că va aduce pe lume încă un suflet i-a fost curmată de o veste tragică.

Bianca Brad ascunde o dramă cumplită

În urma unui control de rutină medicii au descoperit că micuța Emma avea o malformație congenitală destul de gravă. Vedeta a povestit cu lux de amănunte momentul în care a aflat că micuța ei a murit și a spus care au fost sentimentele care au încercat-o în acele momente de calvar.

„Până seara târziu, am colindat plângând pe străzi……..mă durea atât de tare inima, încât m-am întrebat, la un moment dat, dacă e posibil să plesnească… în urma amniocentezei, a reieşit că, din punct de vedere genetic era normală, însă cauzele acestei malformaţii, nu se cunosc!

Citeste si: Dr Adina Alberts, variantă surpriză în lupta contra COVID. Nimeni nu s-a gândit la asta

Citeste si: Cristina Şişcanu sare la gâtul Roxanei Nemeș! "Dacă aș polemiza cu tine, ți-aș fractura creierul!” - evz.ro

Citeste si: Cercetătorii israelieni au descoperit cheia. Să fie asta salvarea omenirii în lupta cu COVID-19?: „Poate să neutralizeze boala”

M-am dus la control, pentru a vedea starea fetiţei şi pentru a confirma ziua operaţiei. M-au conectat la aparatul care monitorizează bătăile inimii fătului….şi nu se auzea nimic….Ştiind că am lichid amniotic în exces şi că, uneori, poziţia nu e favorabilă, nu m-am gândit la nimic rău…. M-au dus la ecograf… Ecranul era doar în nuanţe de gri…

Îngrozitor! Cea mai frumoasă femeie din România ascunde o dramă cumplită. Și-a ținut bebelușul mort în brațe: „Mă durea atât de tare inima. Am zis că e posibil să plesnească”
bianca

„Totul în mine s-a oprit”

Mă gândeam că încă nu a dat drumul la aparat… Doctoriţa a tăcut şi apoi a spus….<<Îmi pare rău…>> Când, în sfârşit, am înţeles….pentru câteva secunde, care mi s-au părut o eternitate, timpul s-a oprit şi apoi, brusc TOTUL în mine, s-a prăbuşit… Iar ce a urmat… nu poate înţelege cu adevărat decât cine a trecut prin aşa ceva…

Citeste si: Cum vor arăta concediile românilor pe litoral. Propunerea autorităților: „Să nu fie luați pe nepregătite”

Citeste si: Maria Andria, cântăreața diagnosticată cu cancer, a fost operată de urgență! Primele declarații de pe patul de spital: „Nu am voie să vorbesc..”

Ironia sorţii a fost că nu a murit din cauza inimii, cum era posibil, ci pentru că, din cauza lichidului în exces şi a faptului că era micuţă, având mult spaţiu, s-a mişcat aşa de mult încât, cordonul ombilical s-a înnodat, nemailăsând oxigenul şi hrana să ajungă la ea!”, a scris Bianca Brad pe site-ul ei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Klaus Iohannis, veste bună pentru companiile şi investitorii români: „România va ieși cu bine din această criză”

Brigitte Pastramă, primele declarații despre sarcină: „Am hotărât, împreună cu Florin...”

Ceaiul minune pentru creier! Care este ingredientul secret. Are beneficii uimitoare asupra organismului tău

23 de decese provocate de coronavirus au fost anunţate marţi, 5 mai! Bilanțul în România

Ghiță a băgat fitile în triunghiul amoros al momentului?! ”Elena se dă pe lângă Iancu. Seamană cu un fost de al ei”!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies