Îngrozitor! După 17 ani în închisoare, a ieşit şi şi-a înjunghiat prietena în faţă, în tren ţipând: „Du-te la somn, fetiţo”

Lisa Savage era abia ieşită din închisoare când a comis o nouă atrocitate.

Autor: M. B.
 
Lisa Savage, în vârstă de 42 de ani, abia ieşise din închisoare. Ea executase 17 ani dintr-opedeapsă pe viaţă pe care o primise după ce îşi înjunghiase fostul iubit. La scurt timp după eliberare, ea şi-a înjunghiat prietena în timp ce călătoreau cu trenul, strigând „Du-te la somn, fetiţo”
 
Momentul în care Lisa s-a năpustit asupra amicei sale, Sarah, a fost suprins de camerele video.
Atacul brutal a durat timp de patru minute. Agresoarea şi-s lăst victima zăcând pe podea într-o baltă de sânge, după care a mers calmă spre uşile şi a ieşit. 
 
Se pare ca Savage şi prietena ei plănuiau să meargă într-o vizită la mama ei, care spusese că nu mai voia să aiba nimic de-a face cu ea. Pregatită pentru confruntarea cu cea care i-a dat viaţă, ea avea două cuţite în poşetă. Pe drum Sarah a spus că nu mai vrea să ducă planul la bun sfârşit, acesta fiind şi motivul atacului. Lisa a scos unul dintre cuţite şi a început să a atacat-o pe însoţitoarea ei. Victima a avut nevoie de 87 de copci după ce a fost înjunghiată în gât, faţă şi ochi. Ea a povestit că auzea sangele curgând şi credea ca avea să moară. 
 
Când agresoarea a ieşit din tren plină de sânge, mai mulţi călători au văzut-o şi au alertat poliţia.
Când a fost arestată, ea a strigat: „Am făcut-o, nu? Am omorât-o! Sunt o ucigaşă psihopată! ” Lisa a primit din nou pedeapsa cu închisoarea pe viaţă, relatează thesun.co.uk. 
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Copiii creatorilor lui Bălănel şi Miaunel au făcut primul lungmetraj de animaţie de după 1989. Pelicula, disponibilă pe net

Secretul siluetei Ginei Pistol: A renunţat la gluten, lactoză şi carne! "Mă simt mult mai bine, am mai multă energie"

Poveste adevărată: "După noaptea nunţii, mi-e frică să mai fac sex cu soţul meu. El era cam ameţit după băutura de la nuntă şi a încercat... " E oribil ce i s-a...

Horoscopul banilor pentru ziua de mâine pentru toate zodiile. Vărsătorii sunt precauți în ceea ce privește negocierile

Veste teribilă despre Vladimir Putin. Nu mai SCAPĂ! S-a întâmplat după 20 de ani

„Am pierdut două sarcini”. Mirela Vaida, dezvăluiri cutremurătoare din viața personală

Cine primește 700 de lei în iulie. Precizări de la Casa de Pensii

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies