Îngrozitor! Un avion a căzut în gol 8500 de metri. Ce s-a întâmplat cu pasagerii

Pasagerii unui zbor au trăit clipe îngrozitoare! Un avion a căzut 8500 de metri în gol.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Pasagerii unui zbor au trăit clipe terifiante, la înălțime. Avionul în care se aflau a căzut 8500 de metri în gol. Problema principală este legată de depresurizarea în cabină. Piloții avionului, care se îndrepta spre Florida, au decis să efectueze o aterizare de urgență.

Aeronava a coborât brusc, în 9 minute, 8500 de metri. Măștile de oxigen au coborât din plafon, iar oamenii s-au speriat de moarte. Aeronava a aterizat cu bine pe aeroportul din Tampa. Nimeni nu a fost rănit.

Citeste si: Un bătrân din Cluj s-a trezit cu pompierii în faţa casei, deşi nu ardea nimic. Când a aflat motivul, a izbucnit în lacrimi VIDEO

Citeste si: "Bucla Libaneză"! Cum îți golesc cardul escrocii. Nici nu știi că ți s-a întâmplat

fara descriere

Citeste si: Caz șocant. Doi bărbați au căzut de la etajul cinci al unui bloc din Baia Mare! Unul dintre ei a murit

Harris DeWoskin, pasager: „Am simţit dintr-odată că începem să coborâm brusc, să pierdem din altitudine, măştile de oxigen au căzut din tavan, iar haosul s-a insturat în rândul pasagerilor”.

Harris DeWoskin, pasager: „În primă fază am fost cuprinşi de panică pentru că nu ne-a avertizat nimic că urmează să pice măştile de oxigen, apoi una dintre însoţitoarele de bord a început să vorbească la interfonul din avion spunându-ne să nu ne panicăm, dar, în mod evident, în jurul meu era haos, unii dintre pasageri nu îşi mai puteau controla respiraţia”.

Harris DeWoskin, pasager: „Într-un final, căpitanul a vorbit cu noi şi ne-a explicat că a fost o problemă cu presiunea din cabină, o problemă apărută la sistemul de presurizare, aşa că au început să coboare avionul pentru a ajunge la o altitudine unde în cabină venea un aer pe care îl puteam respira în condiţii de siguranţă. Ne-a spus că nu au reuşit să facă acest lucru atât de repede încât să împiedice măştile de oxigen să mai cadă”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate