Îngrozitor! Un băiețel de 6 ani a ajuns la spital, iar medicii i-au spus că se preface! Ce s-a întâmplat cu el, după 12 ore

Un copil în vârstă de numai 6 ani a avut parte de un sfârșit îngrozitor. Ce i-au spus medicii.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Un copilaș în vârstă de numai șase ani a murit în brațele mamei sale, după ce la spital medicii i-au spus că se preface.

Cazul cutremurător a revoltat o țară întragă. Doi medici și doi paramedici l-au trimis pe copil acasă, deși mama băiețelului le-a spus că se teme de ce e mai rău.

La scurt timp după decesul copilului, au ieșit la iveală amănunte îngrozitoare. Doi medici și doi paramedici care se aflau de gardă la spitalul în care copilul a ajuns cu mama lui au considerat că micuțul se preface și că nu este vorba decât despre un virus normal.

Mai mult decât atât, medicii au spus că băiatul se preface, cel mai probabil pentru a nu se duce a doua zi la școală.

fara descriere

Georgie Hall, mama micuțului, a avut parte de o discuție șocantă cu unul dintre paramedici, care a încercat să o calmeze pe „mama mult prea anxioasă”.

Citeste si: Primele imagini cu Radu Mazăre scos din arest. A plecat de la Penitenciarul Rahova la Curtea Supremă

Citeste si: O nouă concurentă și-a făcut apariția la Puterea Dragostei! Andreea a fost luată imediat la întrebări de băieți

Citeste si: Robert a plecat acum cinci zile spre liceu! Este îngrozitor ce s-a întâmplat la scurt timp cu el

I-au trimis acasă, însă starea copilului s-a deteriorat rapid. În mai puțin de 12 ore, micuțul a murit de meningită.
Mama băiatului, care este profesoară la o școală primară, susține că medicii nu au luat în seamă nici erupțiile cutanate pe care copilul le avea.

Ce a spus un reputat medic despre acest caz 

„M-au asigurat că era destul de bine să se întoarcă acasă. Au respins diagnosticul de meningită. Mi s-a spus că totul era bine și mi s-a spus să am încredere în profesionişti” a povestit femeia, care a fost întrebată dacă nu cumva a căutat simptomele pe Google.

Și tatăl lui Oliver și-a dat seama că ceva nu e bine.

Amândoi am bănuit meningita. Ne-au făcut să ne simţim ca şi când habar nu avem despre ce vorbim" a adăugat tatăl.

Potrivit Mirror, profesorul Nigel Klein, din spitalul Great Ormond Street, a declarat că Oliver ar fi putut supraviețui dacă ar fi fost tratat mai devreme.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate