Inima i-a cedat pe drum, în timp ce era transportat de la Craiova la Bucureşti! Artist de 40 de ani, poveste similară cu cea a lui Busu

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

fara descriere
 
Un tenor în vârstă de 40 de ani, din Craiova, a suferit un infarc în primăvara acestui an, întâmplare similară cu cea a lui Florin Busuioc. Din păcate, în ziua accidentului, nu a fost nimeni disponibil să-l opereze şi a murit în drum spre Bucureşti.
 
În primăvara acestui an, unui tenor al Filarmonicii, în vârstă de 40 de ani, i s-a făcut rău în timpul repetiţiilor. Acesta nu a putut fi salvat deoarece singuru medic care putea să-l opereze, Paul Traşcă, era plecat în străinătate. 
 
Directorul Filarmonicii Craiova, Gabriel Zamfir a declarat, pentru MEDIAFAX, că îşi aminteşte cum tenorului i s-a făcut rău în timpul unei pauze de la repetiţii.
 
„Mircea Tudora se numea tenorul, avea 40 de ani. Era o pauză la cor şi a urcat spre sală să înceapă repetiţiile, i s-a făcut rău, a căzut şi a făcut infarct. A fost resuscitat timp de 40 de minute, şi-a revenit, a fost dus la spital. Acolo s-a încercat transportarea lui cu elicopterul la Bucureşti. Însă, din cauza presiunii atmosferice, când urcau, iar nu mai avea puls. Au coborât. După trei încercări, au decis să-l ducă cu ambulanţa şi la kilometrul 40, pe autostradă, l-au declarat decedat", a spus Gabriel Zamfir.
 

 

 
Medicul Paul Traşcă, cel care a fost chemat de acasă pentru a-l opera pe actorul Florin Busuioc, îşi aminteşte şi el despre caz.
 
„Din păcate au murit foarte mulţi oameni în acelaşi mod (din infarct – n.r.), chiar în Filarmonică a fost un caz. Acum câteva luni de zile, un domn care lucra acolo, la Filarmonică, a făcut un infarct. Eu nu eram aici, eram plecat din ţară şi a murit. Exact la fel s-a întâmplat (ca şi în cazul lui Florin Busuioc – n.r.) şi a murit la 40 de ani. A murit în urgenţă. Nu avea cine să facă (operaţie de montare a unui stent – n.r.)", a spus Traşcă.
 
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate