Inima i-a cedat pe drum, în timp ce era transportat de la Craiova la Bucureşti! Artist de 40 de ani, poveste similară cu cea a lui Busu

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Un tenor în vârstă de 40 de ani, din Craiova, a suferit un infarc în primăvara acestui an, întâmplare similară cu cea a lui Florin Busuioc. Din păcate, în ziua accidentului, nu a fost nimeni disponibil să-l opereze şi a murit în drum spre Bucureşti.
 
În primăvara acestui an, unui tenor al Filarmonicii, în vârstă de 40 de ani, i s-a făcut rău în timpul repetiţiilor.
Acesta nu a putut fi salvat deoarece singuru medic care putea să-l opereze, Paul Traşcă, era plecat în străinătate. 
 
Directorul Filarmonicii Craiova, Gabriel Zamfir a declarat, pentru MEDIAFAX, că îşi aminteşte cum tenorului i s-a făcut rău în timpul unei pauze de la repetiţii.
 
„Mircea Tudora se numea tenorul, avea 40 de ani. Era o pauză la cor şi a urcat spre sală să înceapă repetiţiile, i s-a făcut rău, a căzut şi a făcut infarct. A fost resuscitat timp de 40 de minute, şi-a revenit, a fost dus la spital. Acolo s-a încercat transportarea lui cu elicopterul la Bucureşti. Însă, din cauza presiunii atmosferice, când urcau, iar nu mai avea puls. Au coborât. După trei încercări, au decis să-l ducă cu ambulanţa şi la kilometrul 40, pe autostradă, l-au declarat decedat", a spus Gabriel Zamfir.
 
 
Medicul Paul Traşcă, cel care a fost chemat de acasă pentru a-l opera pe actorul Florin Busuioc, îşi aminteşte şi el despre caz.
 
„Din păcate au murit foarte mulţi oameni în acelaşi mod (din infarct – n.r.), chiar în Filarmonică a fost un caz. Acum câteva luni de zile, un domn care lucra acolo, la Filarmonică, a făcut un infarct. Eu nu eram aici, eram plecat din ţară şi a murit.
Exact la fel s-a întâmplat (ca şi în cazul lui Florin Busuioc – n.r.) şi a murit la 40 de ani. A murit în urgenţă. Nu avea cine să facă (operaţie de montare a unui stent – n.r.)", a spus Traşcă.
 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Atenţie, imagini şocante! Şi-au omorât prietenul de pahar şi şi-au facut selfie chiar lângă cadavru, cu mâinile pline de sânge

Tragedie în sport! A murit fotbalistul elveţian Yanick Gloor

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Cele mai frumoase urari de la multi ani pentru cei dragi

Bill Gates dă marea lovitură. Abia acum s-a aflat. Ce a făcut miliardarul

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Nord-coreenii, obligați să-și dea hainele de iarnă armatei lui Kim

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies