Stiri

Initiatorul mitingului diasporei spune ca isi duce crucea! Dupa ce i-a murit fiica, Sebastian Burduja are sprijin divin: „Dumnezeu a binecuvantat-o si ti-a pus-o pe umeri"

Dupa ce i-a murit fiica de 3 ani, inainte de proteste, initiatorul mitingului diasporei spune ca isi duce crucea.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Initiatorul mitingului diasporei spune ca isi duce crucea! Dupa ce i-a murit fiica, Sebastian Burduja are sprijin divin: „Dumnezeu a binecuvantat-o si ti-a pus-o pe umeri"icon photo

Doborat de drama din familie, initiatorul mitingului diasporei spune ca isi duce crucea. “Înainte de a-ţi da crucea pe care o duci, Dumnezeu a privit-o cu ochii Săi cei preafrumoşi, a examinat-o cu raţiunea Sa dumnezeiască, a verificat-o cu dreapta Sa neajunsă, a încălzit-o în inima Sa cea plină de iubire, a cântărit-o cu mâinile Sale pline de afecţiune, ca nu cumva să fie mai grea decât o poţi duce”, a postat Sebastian Burduja, inspirat de un mesaj al Parintelui Galeriu. (vezi ce avere are Sebastian Burduja)

Initiatorul mitingului diasporei spune ca isi duce crucea: "Tine-o bine si urca pe Golgota"

„Şi după ce a măsurat curajul tău, Dumnezeu a binecuvântat-o şi ţi-a pus-o pe umeri. Deci o poţi duce! Ţine-o bine şi urcă pe Golgota spre Înviere!”, se incheie mesajul care il incurajeaza pe Sebastian Burduja in aceste momente teribile. Burduja a aparut in prim-plan in iunie, atunci cand s-a filmat in aeroportul Otopeni, sugerand ideea unui protest la care sa participe romanii stabiliti in strainatate.

Citeste continuarea materialului pe stirilekanald.ro

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”icon photo

Vedete

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”

Se stie ca venitul Oanei si al lui Viorel Lis este format, in cea mai mare parte, din pensia fostului primar general al Capitalei.

Titlu secțiune