Stiri

Initiatorul mitingului diasporei spune ca isi duce crucea! Dupa ce i-a murit fiica, Sebastian Burduja are sprijin divin: „Dumnezeu a binecuvantat-o si ti-a pus-o pe umeri"

Dupa ce i-a murit fiica de 3 ani, inainte de proteste, initiatorul mitingului diasporei spune ca isi duce crucea.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Initiatorul mitingului diasporei spune ca isi duce crucea! Dupa ce i-a murit fiica, Sebastian Burduja are sprijin divin: „Dumnezeu a binecuvantat-o si ti-a pus-o pe umeri"icon photo

Doborat de drama din familie, initiatorul mitingului diasporei spune ca isi duce crucea. “Înainte de a-ţi da crucea pe care o duci, Dumnezeu a privit-o cu ochii Săi cei preafrumoşi, a examinat-o cu raţiunea Sa dumnezeiască, a verificat-o cu dreapta Sa neajunsă, a încălzit-o în inima Sa cea plină de iubire, a cântărit-o cu mâinile Sale pline de afecţiune, ca nu cumva să fie mai grea decât o poţi duce”, a postat Sebastian Burduja, inspirat de un mesaj al Parintelui Galeriu. (vezi ce avere are Sebastian Burduja)

Initiatorul mitingului diasporei spune ca isi duce crucea: "Tine-o bine si urca pe Golgota"

„Şi după ce a măsurat curajul tău, Dumnezeu a binecuvântat-o şi ţi-a pus-o pe umeri. Deci o poţi duce! Ţine-o bine şi urcă pe Golgota spre Înviere!”, se incheie mesajul care il incurajeaza pe Sebastian Burduja in aceste momente teribile. Burduja a aparut in prim-plan in iunie, atunci cand s-a filmat in aeroportul Otopeni, sugerand ideea unui protest la care sa participe romanii stabiliti in strainatate.

Citeste continuarea materialului pe stirilekanald.ro

 
Dezvăluiri surprinzătoare! Cum i-a dat Gabriela Cristea vestea soţului ei că este din nou însărcinată! ”M-am aşezat la masă şi i-am spus! A fost şocat!” Avem toate detaliile EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu! icon photo

Stiri

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu!

În urmă cu câteva zile, fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară, care s-a încheiat după trei ani.

Titlu secțiune