Înmormântarea lui Ion Dichiseanu a costat o avere! Cât au scos din buzunar Ioana Dichiseanu și Simona Florescu: „Nu contează costurile”

Marele actor a fost înmormântat cu mare fast pe 22 mai, la Cimitirul Bellu.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Regratatul artist s-a stins din viață la 87 de ani, joi, 20 mai, în jurul orei 15:00, la spitalul floreasca din Capitală.

Era internat deja de câteva luni pe secția de terapie intensivă, după ce se infectase cu o bacterie agresivă care i-a cauzat o pneumonie bilaterală severă. Deși dădea semne că starea de sănătate i se îmbunătățește, organismul său a cedat în cele din urmă. Astfel, fiica lui Ion Dichiseanu și fosta soție au trebuit să facă rapid toate demersurile pentru înmormântare, așa că au apelat la o o firmă de servicii funerare ca să se asigure că marele actor va avea parte e o înmormântare cu fast și perfect planificată din toate punctele de vedere, însă deloc ieftină.

Ion Dichiseanu, înmormântat precum un rege la cerințele fiicei și fostei soții: „  Am organizat o înmormântare așa cum și-a dorit familia”

Regretatul artist a fost îngropat într-o sâmbătă, pe 22 mai, la Cimitirul Bellu, iar cu o zi înainte sicriul cu trupul său neînsuflețit a poposit o zi la Teatrul Notarra din Capitală, unde toată lumea a fost binevenită pentru a-și lua rămas bun de la Ion Dichiseanu. 

A urmat apoi înmormântarea sa, care a fost planificată în detaliu, iar pentru a se asigura că totul iese perfect și ca îndrăgitul actor va avea parte de un ultim eveniment ca la carte, Ioana Dichiseanu și Simona Florescu au apelat la serviciile unei firme specializate.  Gabriela Lucuțar s-a ocupat ca totul să fie perfect în și a respectat cu sfințenie toate cerințele fiicei și fostei soții.

Totul a fost personalizat, de la eșarfe și până la sicriu. 

Citeste si: Fosta soție a lui Ion Dichiseanu, mesaj sfâșietor după moartea marelui actor: "Steaua mea e tristă, nu mai strălucește"

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

„Ioana, fiica maestrului Ion Dichiseanu, mi-a spus clar: El a vrut să plece că un rege, lucru care m-a impresionat enorm.

Și, după ce ne-am sfătuit, în ciuda timpului scurt necesar pentru aranjarea tuturor amănuntelor, am organizat o înmormântare așa cum și-a dorit familia.

Totul a fost personalizat, de la eșarfe, la sicriu, totul! A fost un eveniment cu totul și cu totul special, unul în care Ion Dichiseanu a fost condus pe ultimul drum așa cum a trăit: ca un adevărat maestru al artelor”,  a declarat Gabriela Lucuțar, pentru Fanatik.ro. 

Cât a costat înmormântarea lui Ion Dichiseanu: „ Mi-au spus că nu contează costurile”

Deși nu poate să spună care a fost suma exactă, organizatoarea înmormântării lui Ion Dichiseanu spune că un astfel de eveniment personalizat poate să ajungă să coste și până la 10 mii de euro. Totuși, a precizat că familia nu s-a uitat la bani atunci când i-a cerut să organizeze tristul eveniment. 

Citeste si: Flavia Groșan vorbește despre bronhoscopie, analiza pe care a făcut-o și Ion Dichiseanu și de unde s-a ales cu bacteria care l-a ucis: „Cu două întrebări aș arunca presa în aer”

„Avem un contract de confidențialitate pe care îl voi respecta. Nu pot să spun suma exactă cu privire la înmormântarea maestrului Ion Dichiseanu, dar pot să spun că totul a fost personalizat în funcție de dorințele familiei. Ioana Dichiseanu și soțul ei, Adrian, sunt niște oameni extraordinari, cum nu am mai cunoscut, de o demnitate și cu un suflet rar.

Mi-au spus că nu contează costurile, totul trebuie să fie în perfectă ordine și să fie exact așa cum am plănuit. Și așa a fost, împreună cu colegii mei de la Casa Funerară Memoria L, am avut grijă să respectăm indicațiile primite”, a explicat Gabriela Lucuțar, pentru aceeași sursă citată. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Carmen Harra, despre moartea lui Ion Dichiseanu! „Am analizat numerologia lui” A murit sau nu cu zile marele actor?!

Bebe Cotimanis a aflat în direct că Ion Dichiseanu a murit. Actorul a izbucnit în lacrimi: "Mi-a plecat un prieten bun"

Cum va decurge înmormântarea lui Ion Dichiseanu, care are loc mâine? Primele probleme întâmpinate de familie! EXCLUSIV

Horoscop Zilnic Sâmbătă 31 Iulie 2021: Racii sunt încurajați să analizeze punctul la care au ajuns în acest moment în viață și să vadă dacă sunt mulțumiți cu ceea ce au

SE ANUNȚĂ RESTRICȚII în România! Lovitură totală pentru milioane de români. Cine sunt cei vizați

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Turcia e îngenuncheată. Localnicii și turiștii trăiesc apocalipsa, focul pârjolește tot. GALERIE FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies