Inna, aplecări periculoase în portbagaj! După ce că e ilegal de sexy, și-a mai luat și ultimul tip de BMW, de 100.000 de euro | VIDEO EXCLUSIV

Imagini de infarct cu Inna, cântăreața care a rupt topurile muzicale internaționale și reușește, într-un mod paradoxal, să fie idolatrizatră mai mult în străinătate decât în Romania. Nu că i-ar părea rău...

Distribuie pe:

Autor: I.A.

fara descriere

Dacă prin România, Inna circulă fără griji, însoțită fie de mama ei, fie de cea mai bună prietenă, în Mexic, spre exemplu, artista trebuie să fie acompaniată în permanență de gărzi de corp pentru a se putea deplasa în condiții de securitate, atât este de indrăgită și atât de mulți fani are.

fara descriere

Aflându-se pentru o scurtă perioadă de timp acasă, probabil, între două turnee, cântăreața și-a făcut timp să meargă la cumpărături cu cea mai bună prietenă a ei, cea care o însoțește în permanență în toate plecările ei prin lume. Fără grija fanilor care puteau să o deranjeze, cele două și-au cumpărat câteva lucruri ce ne fac să credem că urmau să plece undeva, într-o scurtă aventură, departe de ochii curioșilor.

 

 

Imagini de senzație cu Inna căutând de zor prin portbagajul limuzinei sale

Nu de alta, dar înainte de plecare, cele două au așezat cu multă migală, în portbagaj, o pilotă, perne și... câteva pahare nou nouțe pentru vin, semn că urmează o noapte lungă stropită în parfum de petrecere.

 

Citeste si: Imaginile verii: Inna, filmată la piscină! Cum arată de fapt vedeta fără filtre și photoshop? VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Ponturi de înfrumuseţare de la frumoasa Inna! Vezi de ce produs este “dependentă”

Citeste si: Bacalaureat 2019! Bianca Drăgușanu peste Simona Gherghe, iar Alexandra Stan, mai tare decât Inna! Oglindă, oglinjoară, care e cea mai inteligentă vedetă din țară?

 

Inna a ținut neapărat ca totul să fie perfect așezat în portbagajul limuzinei, așa că a oferit cu generozitate paparazzilor WOWbiz.ro câteva imagini de senzație. S-a aplecat, s-a sucit, s-a întins, ba chiar s-a pierdut, pe jumătate, la un moment dat, în adâncul limuzinei sale - ultimul tip de BMW seria 7, în valoare de minimum 100.000 de euro.

fara descriere

Inna (32 de ani) este într-o condiție fizică excelentă. Frumoasa brunetă arată impecabil, semn că se duce des la sală pentru a-și păstra trupul tonifiat. Nici nu ar putea altfel, pentru a face față concertelor epuizante în care vedeta și cântă live, dar și dansează. Nici masajul nu lipsește din ritualurile obișnuite de întreținere ale cântăreței, dovadă că, în ciuda insistenței, paparazzi nu au reușit să surprindă nicio urmă de celulită pe picioarele vedetei internaționale.

 

 

fara descriere  fara descriere
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate