Inna: "Aş vrea să fiu naşa copilului Antoniei, dar n-am primit propunerea, deşi i-am tot atins burta"

Inna şi Antonia, însoţite de Carla's Dreams şi Dara, au fost invitate luni la Kiss FM, la matinalul prezentat de Sergiu şi Andrei. Invitaţii au cântat în premieră noua piesă Rachete şi Fata din rândul trei, au glumit şi le-au dezvăluit fanilor detalii despre colaborarea lor.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere„Dara este o artistă foarte talentată şi compune. Ne-a prezentat piesa aceasta, care mi s-a părut genială” a povestit Inna.

„Vrem să mai venim şi mâine, dar nu ştiu dacă ne mai primiţi, că v-am mai aruncat câte-un fals, două, dar, când e live, merge” a glumit Inna, după ce invitaţii au cântat în studioul Kiss FM.

Inna le-a făcut fanilor şi o demonstraţie de accent moldovenesc, ceea ce l-a făcut pe Andrei s-o întrebe câtă ţuică sau vodcă poate bea. „Nu prea beau, dar, cred că, dacă beau, aş putea să beau ca pi apă” a răspuns ea.

Inna a fost întrebată şi de ce ea nu este însărcinată. „Sunt atât de însărcinată, încât nici nu vă daţi seama. Eu chiar sunt mai însărcinată decât Antonia, dar nu se vede la mine” a râs Inna. Andrei s-a interesat şi dacă Inna ar vrea să fie naşa copilului Antoniei. „Cu siguranţă că aş vrea, dar n-am primit propunerea, deşi i-am tot atins burta” a declarat ea la Kiss FM.

„'Fata din rândul trei' este piesa care mă caracterizează pe mine cel mai mult, o piesă la care ţin foarte mult, compusă de băieţii de la The Farmers” a declarat Inna.

Şi băieţii de la Carlas Dreams au declarat că pregătesc piese noi, deşi încă nu au decis viitoarele colaborări. „Cu domnul Brenciu cu siguranţă am vrea să lansăm ceva” au spus ei.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate