Inna castiga 70.000 euro in doua ore!!!

Ce 7 concerte pe noapte? Ce stres? Ce alergatura? Inna joaca in alta liga fata de restul artistilor din Romania. Iar demonstratia suprema o face in noaptea de Revelion cand, dintr-un singur concert, artista se va alege cu un porcoi de bani: 70.000 de euro!!!

Distribuie pe:

fara descriereIn general, artistii din Romania alearga ca apucatii in noaptea de Revelion, avand chiar si 7 concerte. Cea mai cunoscuta vedeta din Romania la nivel international, Inna, n-are insa niciun stres cand vine vorba de "Cantarea dintre ani". Nu de alta, dar pentru ea e suficient sa se urce pe o scena si... are caruta de bani asigurata.

Potrivit unor apropiati din anturajul frumoasei cantarete, aceasta a semnat un contract banos in Dubai, pentru un singur concert, din care castiga nu mai putin de 70.000 de euro. Desi a avut oferte din toate colturile lumii, Inna a ales ca Revelionul sa il faca intr-o maniera relaxata, nu in stresul din timpul anului. Asa ca a decis sa cante doar intr-o singura locatie, acolo unde va si petrece Revelionul, alaturi de mama ei si cativa apropiati. Asadar, cantareata imbina utilul cu placutul, si cu aceasta alegere a demonstrat ca atunci cand esti artist de nivelul ei este suficient sa canti maxim doua ore pentru o suma atat de mare.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate