Inna, injurata de fanii din SUA pe Facebook! A intarziat patru ore la concertul de la Chicago si a dat vina pe organizatori!

Distribuie pe:

fara descriere

 

Inna se bucura de un real succes international, dar din nefericire pentru ea a reusit sa o dea in bara exact unde nu trebuia.

Artista si-a pus in cap fanii din Statele Unite dupa ce i-a lasat sa astepte timp de patru ore pana a urcat pe scena de la Chicago. Fanii nu au "digerat" acest lucru si i-au cerut socoteala Innei pe Facebook. Acestia nu au folosit cuvinte frumoase la adresa artistei si au acuzat-o de lipsa de profesionalism. Inna a incercat sa contracareze si a dat vina pe organizatori care ar fi uitat-o in camera de hotel. "Inca mai astept sa vina organizatorii sa ma ia de la hotel. Nu stiu ce naiba se intampla", a postat Inna pe site-ul de socializare, iar replica pe care a primit-o a fost una extrem de acida. "Urca-te naibii intr-un taxi", i-a scris un fan.

Se pare ca totul nu a fost exact asa cum sustinea  Inna pentru ca incidentul s-a repetat si la Washington, motiv pentru care fanii au devenit si mai inversunati pe Facebook.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate