Inna, primul artist român pe coloana sonoră Need For Speed! Ce piesă a intrat în playlist-ul celui mai tare joc cu mașini din lume?

Inna este primul artist român care are o piesă pe coloana sonoră a celebrului joc video ”Need For Speed”.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Inna este unul dintre artiștii care își pot asculta piesele în timp ce joacă cel mai popular joc cu mașini din lume. Piesa Innei, ”Tu Manera” se găsește pe coloana oficială a jocului video ”Need For Speed Heat”, care se va lansa oficial pe 8 noiembrie 2019. Nici un artist român nu se mai poate lăuda cu o astfel de performanță.

fara descriere

Piesa Innei, ”Tu Manera” a fost lansată pe piață în luna martie a acestui an și a strâns până acum peste 27 milioane de viziualizări pe Youtube. Melodia este compusă de Inna și David Ciente, produsă de Global Records și licențiată pe mai multe continente.

 

”Need For Speed Heat” se desfășoară în Palm City, o versiune fictivă a orașului Miami, Florida. Jucătorii pot lua parte la curse de mașini legale sau ilegale au ocazia să aleagă între trasee noctrune sau diurne. 127 mașini din 33 de branduri au la dispoziție gamerii pentru o experiență extremă. Piesa Innei va putea fi ascultată la traseul de zi.

 

 

fara descriere  fara descriere
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate