Inna socheaza: "Nu vreau sa schimb nimic la mine, nu trebuie sa fii frumoasa ca sa canti". Afla ce-si doreste sa faca artista in viitorul apropiat

Inna, pe numele ei real Elena Alexandra Apostoleanu, a vorbit despre inceputurile sale ca artista, dar si despre planurile de viitor.

Distribuie pe:

fara descriere

Inna are peste 7 milioane de fani pe Facebook si sustine ca este foarte multumita de nivelul artistic la care a ajuns.

"Cred ca dupa lansarea piesei "Hot" mi-am dat seama ca am inceput sa urc pe culmile succesului. Viata mea s-a schimbat brusc si m-a prins pe nepregatite. Fara limba engleza invatata, fara un styling adecvat...Cand s-a lansat piesa la radio, m-a sunat mama si mi-a spus: "Sa stii ca tu canti la radio!". I-am spus ca nu-mi vine sa cred", a povestit artista la Apropo TV.

Inna a marturisit ca cel mai tare o deranjeaza intrebarile legate de viata personala.

"Mi-as dori ca oamenii sa stie despre mine doar ce vreau eu sa stie despre mine. Ma afecteaza foarte tare "intepaturile". Ma chinui sa le explic ca Inna e altceva, Inna e munca. Ma deranjeaza cand vreau sa vorbesc despre muzica mea si sunt intrebata daca am operatii estetice. Nu vreau sa schimb nimic la mine, nu trebuie sa fiu frumoasa pentru ca fiu cantareata. In schimb, imi doresc foarte mult sa-mi indeplinesc un vis mai neobisnuit. Vreau sa devin vocea unui personaj din desene animate", a declarat Inna.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate