Inna, vizită privată la palatul unui emir din țările arabe! La plecare, i-a oferit un ceas Rolex de zeci de mii de euro!

Inna a fost invitată la palatul unui emir dintr-o țară arabă, iar acesta a acoperit-o cu daruri, printre care și un ceas foarte scump.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Inna l-a cucerit pe un emir dintr-o țară arabă. Acesta a venit la conertul ei și a invitat-o la palat. Interpreta a acceptat invitația și a fost însoțită de mama ei. Dezvăluirea îi aparține Roxanei Voloșeniuc iar aceasta a aflat-o, la rândul ei, chiar de la artistă.

”Eram într-o țară arabă, urma să urc pe scenă în cadrul unui eveniment organizat de emirul acelui stat și, deodată, văd agitație mare în backstage, și mă trezesc cu cineva în fața mea care îmi urează succes și mă invită a doua zi cu echipa la... palat – era însuși emirul, deghizat în haine civile și flancat de bodyguarzi”, i-a povestit Inna Roxanei Voloșeniuc.

Citeste si: Piesa INNEI „Sin Ti” se aude în serialul original Netflix, „Elite”

Citeste si: Inna, aplecări periculoase în portbagaj! După ce că e ilegal de sexy, și-a mai luat și ultimul tip de BMW, de 100.000 de euro | VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Inna a dat lovitura! Uite ce a putut să facă artista! Nimeni nu se aștepta la asta

Emirul nu știa că Inna vine cu mama ei

”A cântat și a doua zi, împreună cu echipa și mama ei (cu care călătorește de multe ori), a plecat la palat. Au fost primiți regește și, în semn de mulțumire pentru show-ul pe care l-a făcut cu o seară în urmă, Alexandra a primit un ceas (Rolex), echipa, tot felul de cadouri... doar că, ce să vezi? Când s-au întors la hotel, pe mama ei o aștepta un cadou și mai special, însoțit de scuze. Emirul nu știa că Inna urma să vină în acea zi împreună cu mama ei, așa că nu se pregătise cu un cadou special și îl trimitea acum. Doamna Apostoleanu... v-am invidiat mult pentru acel ceas”, a mai povetit Roxana Voloșeniuc în Libertatea.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate