Inna vrea sa cante in duet cu un celebru artist roman! Afla despre cine este vorba!

Aflata intr-o pauza intre concerte, Inna a venit in tara sa se relaxeze. Cantareata a fost invitata in matinalul de la Radio 21 unde a vorbit despre muzica si sfarsitul lumii.

Distribuie pe:

Intrebata cu ce artist roman i-ar placea sa colaboreze, artista a spus ca ar face un featuring cu oricine, atat timp cat ar fi vorba despre o piesa buna. Cu toate acestea, Inna a facut si o nominalizare: "Ar merge un duet cu Smiley". Si pentru ca a vrut sa fie convingatoare, a cantat live peste super hitul cantaretului, "Dead Man Walking".

Inna a contrazis si zvonurile conform carora ar avea un conflict cu Alexandra Stan: "Umbla fel si fel de vorbe. Nu stiu de unde apar, dar nu este adevarat".

In ceea ce priveste muzica pe care ar asculta-o atunci cand ar venit apocalipsa, artista a marturisit ca si-ar asculta cel de-al treilea album: "As asculta cel de-al treilea material al meu, dar nu cred ca as lua o alta masura. Nu cred in asa ceva. Cred ca sfarsitul lumii a inceput de mult timp. In fiecare zi se sfarseste lumea cuiva."


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate