Instanța a dat verdictul în cazul lui Gheorghe Moroșan, criminalul de la Onești. Ce decizie au luat judecătorii

Gheorghe Moroșan, asasinul de la Onești, a ajuns după gratii! Verdictul dat de judecători!

Gheorghe Moroșan
Autor: Cristina Ionela

In articol:

Gheorghe Moroșan, criminalul de la Onești, a fost externat și escortat în arestul IPJ Bacău. Oamenii legii au transmis instanței faptul că mandatul de arestare a fost pus în aplicare. „Admite sesizarea I.P.J. Bacău având ca obiect confirmarea arestării preventive a inculpatului Moroşan Gheorghe şi a executării mandatului de arestare emis pe numele acestuia.

Confirmă măsura arestării preventive luată faţă de inculpatul Moroșan Gheorghe, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi două infracţiuni de lipsire de libertate în mod ilegal. Constată că durata măsurii arestării preventive este de 30 de zile, începând cu data de 22.03.2021 şi până la data de 20.04.2021, inclusiv. Onorariul apărătorului desemnat din oficiu pentru inculpatul Moroșan Gheorghe – av. Umbrărescu Cozmin, delegaţie nr. 12757/24.03.2021 – în cuantum de 313 lei, se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei şi rămâne în sarcina statului”, conform judecătorilor.

Citeste si: Noi detalii despre starea de sănătatea a criminalului din Onești! Gheorghe Moroșan va fi mutat în arest

Pe numele lui Gheorghe Moroșan s-a emis mandat de arestare atunci când era internat la spital, unde a ajuns după ce a fost împușcat de polițiști. „Respinge declarația de abținere formulată de domnul judecător Enache Silviu Cătălin, de la soluționarea cauzei penale nr.

494/110/2021. Fără cale de atac”, este decizia instanței.

Citeste si: Avocatul din oficiu care îl reprezintă pe Ghorghe Moroșan, criminalul din Onești, a obținut în trecut eliberarea unui asasin periculos

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău având ca obiect arestarea preventivă a inculpatului Moroșan Gheorghe.

Dispune arestarea preventivă a inculpatului Moroșan Gheorghe, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă”, au dispus magistrații.

Gheorghe Moroșan
Gheorghe Moroșan

Ce condamnare poate primi agresorul de la Onești

Cazul de la Onești a îngrozit România. Pe data de 1 martie, Gheorghe Moroșan a omorât cu sânge rece doi oameni, pe care i-a sechestrat în apartamentul pierdut în instanță în anul 2010.

În data de 8 martie 2021, agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă ani grei de închisoare.

Pe 5 martie, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău au pus în mișcare acţiunea penală faţă de Gheorghe Moroșan pentru omor calificat.  „Din probele administrate în cauză până în prezent, procurorii au stabilit în 1 martie, fiind anunţaţi în prealabil de o persoană că în fostul lor apartament se fac lucrări de renovare, Moroșan și soția lui au plecat de la domiciliul lor din comuna Bogdăneşti, județul Bacău, cu intenţia de a se răzbuna şi de a atrage atenţia asupra cauzei lor vizând situaţia juridică a acestui imobil.

Înainte de a ajunge la locaţia menţionată inculpatul M.G. s-a deplasat la un magazin din municipiul Oneşti, de unde în intervalul orar 11:26-11:29 a achiziţionat 10 coliere autoblocante, de culoare neagră, cu dimensiunea de 50 de cm fiecare, pe care avea să le folosească ulterior la imobilizarea victimelor. De asemenea, la plecarea de la domiciliul din Bogdăneşti, inculpatul a luat asupra sa un cuţit, iar după săvârşirea faptei reţinute în sarcina sa s-a constatat că în hanoracul cu care a fost îmbrăcat avea şi două recipiente spray piper”, au stabilit procurorii.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

La ce este dispusă fiica lui Gheorghe Moroșan, criminalul de la Onești, doar pentru a sta de vorbă cu tatăl ei

Gheorghe Moroșan, primele declarații despre crimă! Ce a putut spune despre bărbații pe care i-a ucis: „Erau oameni răi”

Gheorghe Moroșan, criminalul din Onești, a fost arestat preventiv

Mâine este obligatoriu să ai o KARMA pozitivă! Te va influența tot anul

Mirela Vaida a șocat pe toată lumea! Ce note a obținut prezentatoarea TV la examenul de Bacalaureat

BOMBA! S-a aflat cine este IUBITA secreta a lui Smiley! Gina Pistol, in stare de soc. E SCANDAL imens

Ultimul urmaș al lui Nicolae Ceaușescu a fost descoperit de EvZ

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies