Ionuț și Sorana Rotundu caz Danemarca

Ionuț și Sorana Rotundu, alături de fiul lor

Vedete

Instanța a decis în cazul părinților români stabiliți în Danemarca, acuzați că și-au maltratat bebelușul. Verdictul dat de autorități în acest caz

Autoritățile daneze au dat verdictul în cazul soților Rotundu, acuzați că și-au agresat în urmă cu un an propriul fiu.

La un an de când au fost acuzați că și-au maltratat propriul copil, Ionuț și Sorana Rotundu au fost declarați nevinovați, relatează Asociația "Voluntari în Europa", care citează presa din Danemarca. Iată ce scrisoare le-au trimis autoritățile străine celor doi părinți!

Citește și: Ce sumă colosală cer părinții Raisei ca despăgubire, după ce fiica lor a fost lovită mortal pe trecerea de pietoni de către un polițist. Pedeapsa pe care agentul vinovat o riscă în acest caz: "Există destule probe la dosar"

Părinții români stabiliți în Danemarca, acuzați că și-au maltratat copilul, au fost declarați nevinovați

A trecut un an de când Ionuț și Sorana Rotundu au fost acuzați de autoritățile daneze că și-au maltratat propriul copil. Totul a pornit în momentul în care cei doi români, stabiliți în Danemarca, au mers la spital cu băiețelul lor. Micuțul a fost internat cu "sângerări punctiforme la nivelul globilor oculari, fracturi osoase pe partea dreaptă a craniului și hemoragie cerebrală", iar părinții lui au ajuns la acea vreme în spatele gratiilor, unde au stat închiși două luni.

Cazul a fost mediatizat la nivel internațional, mai ales că bebelușul, în vârstă de doar cinci săptămâni, a fost încredințat unei familii maternale, câtă vreme mama și tatăl lui au stat în detenție.

Citește și: Fericire mare în familia lui Tzancă Uraganu! Manelistul și Alina Marymar au aflat sexul bebelușului: „Să ne trăiască”

Abia după o perioadă bună și după demersurile autorităților române Mathias a ajuns în grija bunicilor din Vaslui.

Chiar dacă Ionuț și Sorana Rotundu au fost eliberați, ancheta a continuat. Într-un final, după cercetări amănunțite, cuplul a fost declarat nevinovat. Oficialii danezi le-au transmis o scrisoare cu verdictul: "Vă mai aduceți aminte de bătălia în care ne angajam acum un an? În Danemarca, Mathias era luat de la părinți, iar Sorana și Ionuț erau acuzați de vătămare foarte gravă a bebelușului? Ei bine, acum, oficial au fost declarați nevinovați! Mulțumiri și recunoștință celor care ne-au ajutat și susținut în bătălie: avocați, persoane publice, presa scrisă și TV.
Sorana și Ionuț au primit zilele acestea și scrisoarea oficială din partea statului danez, conform faptului că sunt NEVINOVAȚI de toate acuzațiile care li s-au adus."
, anunță Asociația "Voluntari în Europa", pe pagina oficială de Facebook.

Ionuț și Sorana Rotundu caz Danemarca acuzații maltratare

Ionuț și Sorana Rotundu, alături de fiul lor

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

"Nu mai există nicio suspiciune. Sunt liberi. Poliția renunță la cazul de abuz asupra copiilor odată pentru totdeauna.", a transmis și publicația daneză Ekstra Bladet, care a urmărit îndeaproape cazul celor doi români.