Instanta a hotarat in cazul scandalului trupei Akcent! Vezi ce a obtinut Adrian Sina

Scandalul legat de plecarea celor doi membri Akcent, Sorin Brotnei si Mihai Gruia, a fost rezolvat in instanta unde cererea de interzicere a folosirii numelui Akcent a fost considerata ca fiind nefondata, scrie intr-un comunicat de presa trimis de Adi Sina.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereTrupa Akcent a fost creata de Adrian Sina in 1998 alaturi de Ramona Barta, fiind unul dintre primele duo-uri ce promovau muzica house in Romania. In 2002, casa de discuri Roton a decis sa reinventeze proiectul printr-un boyband in care Adi a ramas liderul, el fiind cel care scria muzica si versurile alaturi de Marius Nedelcu. Succesul national si international a fost neasteptat pentru toata lumea: este proiectul romanesc care a avut cele mai multe single-uri in Top 10 romanesc si cele mai multe hituri internationale.

In 2013, casa de discuri Roton si Adrian au decis sa duca mai departe Akcent intr-o noua formula, fara Mihai si Sorin, din mai multe motive: lipsa de implicare a acestora in proiect, rafuielile personale si lipsa comunicarii dintre ei.fara descriere

Cei doi fosti membri Akcent au incercat sa obtina interzicerea numelui Akcent de catre Adrian si Roton insa cererea lor depusa in luna septembrie a fost respinsa astazi deoarece: 1. brand-ul nu le apartine, fiind detinut de casa de discuri si 2. trupa a fost creata inaintea aparitiei lor in formula de boyband.

Pentru fanii melancolici dupa vechea formula Akcent, Adrian a lasat un mesaj pe Facebook:  "Voi, fanii, ati crescut odata cu noi si inteleg ca vreti sa vedeti si sa ascultati ceva nou, ceva mai matur. Am pus tot sufletul meu in noul album ce va fi lansat anul viitor, pastreaza ceva din sound-ul Akcent insa vine cu o noua atitudine si merge la urmatorul nivel. E un drum nou pe care vreau sa il parcurgem impreuna, ca pana acum", spune Sina.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate