Institutul Matei Balș, prima reacție după acuzațiile lui Florin Salam: „În fiecare zi s-a discutat cu familia”. Care este starea lui Neluțu Stoian

Prima reacție oficială a Institutului Matei Balș din Capitală, după acuzațiile aduse de Florin Salam spitalului.

Distribuie pe:

Autor: Carmen Nicoleta

Institutul Matei Balș, prima reacție după acuzațiile lui Florin Salam
Institutul Matei Balș, prima reacție după acuzațiile lui Florin Salam


In articol:

Institutul Matei Balș, prima reacție după acuzațiile lui Florin Salam. Familia lui Florin Salam trece prin clipe cumplite, după ce susțin că nu mai știu nimic de fratele lor de mai bine de souă săptămâni. Neluțu Stoian se află la Terapie Intensivă, la Matei Balș. În urmă cu puțin timp, Florin Salam s-a dus în fața spitalului, unde a chemat jurnaliști și a transmis un apel disperat!

„Nu aș fi făcut acest gest, să chem televiziunile, dar suntem disperați. Nu comunică nimeni cu noi. Avem un pacient bolnav și familia nu-i cunoaște starea. Ce putem să facem? Să stăm cu mâinile în sân și să auzim că e în ultima fază? E durerea noastră! Noi am întrebat dacă-l putem duce în străinătate și ne-au zis că e vorba de bani, costă foarte mult. Suntem disperați, în situația noastră poate să fie foarte mulți oameni. Vrem să știm despre el, să ni se comunice. Este familia noastră, e fratele nostru!”, a declarat Florin Salam.

Citeste si: Florin Salam, apel disperat din fața spitalului Matei Balș! „Sunteți țigani? Atunci mergeți la ghicitoare”

Citeste si: Florin Salam, în război cu Adrian Streinu-Cercel! Manelistul merge la Matei Balș, să afle dacă fratele lui, bolnav de coronavirus, mai trăiește! ”Ne-a spus că vor să-l termine”! EXCLUSIV!

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Moment emoționant la priveghiul lui Emi Pian! Florin Salam i-a adus un ultim omagiu prietenului său

Prima reacție a Institutului Matei Balș despre starea lui Neluțu Stoian

Cătălin Apostolescu, purtătorul de cuvânt al Institutului Matei Balș, se dezice de acuzațiile manelistului și ale familiei sale.

„În fiecare zi s-a discutat cu familia, într-o zonă separată pentru a putea fi doar ei. Au fost puși la curent cu starea pacientului. Li s-a explicat care este medicația primită”, a declarat purtătorul de cuvânt, pentru un post de televiziune. Întrebat despre starea de sănătate a lui Neluțu, Apostolescu a declarat că este „foarte gravă”. În aceste momente, bărbatul se află la Terapie Intensivă.

Institutul Matei Balș, prima reacție după acuzațiile lui Florin Salam
Institutul Matei Balș, prima reacție după acuzațiile lui Florin Salam

Florin Salam, despre conversația cu medicul Adrian-Streinu Cercel

Disperat, Florin Salam l-a sunat pe Adrian-Streinu Cercel și a dezvăluit cum a decurs conversația dintre cei doi.

„Am avut o conversație telefonică cu domnul Cercel. Am aflat că fratelui nostru i-au cedat rinichii, ficatul. Am sunat la dânsul și l-am întrebat cu disperare dacă este adevărat și dânsul a zis că: Și chiar dacă i-ar fi cedat, ce ați mai putea face voi? Domnul Străinu-Cercel a spus acest lucru la telefon!”, a declarat Florin Salam.

Ultimele cuvinte pe care familia le-a auzit de la Nelu, fratele lui Florin Salam, au fost: „Ăștia vor să mă omoare”. Mai mult decât atât, când ar fi încercat să afle și mai multe informații despre fratele lor, ei au fost judecați pentru că sunt de etnie rromă. 

Institutul Matei Balș, prima reacție după acuzațiile lui Florin Salam
Institutul Matei Balș, prima reacție după acuzațiile lui Florin Salam

„Ne-au întrebat dacă suntem țigani: Sunteți țigani? Atunci mergeți la ghicitoare”, a declarat soția lui Nelu, fratele lui Florin Salam. (Citeste si: Ce s-a întâmplat la miezul nopții la casa lui Emi Pian. Florin Salam a fost amendat!)

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Un concurent de la Puterea Dragostei, îndrăgostit de Andra Volos? Ce mesaje i-a trimis fostei iubite a lui Bogdan Mocanu

Sfârșit tragic al unui polițist din Capitală! Dorin s-a stins din viață în urma unui accident rutier! ”Vei fi mereu îngerul meu”

Carmen Harra a prevăzut sfârșitul pandemiei de coronavirus: „O să dureze până...”

George de la Puterea Dragostei a încercat s-o cucerească pe iubita unui fost concurent! Cine este tânăra care l-a pus pe jar!

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies