Întâlnirea fabuloasă dintre Diana Belbita şi Alex “Bentita” la câteva luni după Exatlon! Primele declaraţii despre relaţia lor din Dominicană! "La acea petrecere, ne-am apropiat foarte mult" EXCLUSIV

“Faimoasa” şi “razboinicul” s-au văzut cateva cateva zile pentru prima data după ce show-ul a luat sfârşit.

Autor: Cornelia Ionescu

La trei luni de la finalul primului sezon de la Exatlon, Diana Belbita şi Alex Nedelcu s-au întâlnit din nou faţă în faţă! 
Cei doi îndrăgiţi concurenţi din primul sezon al show-ului fenomen în România nu s-au mai văzut niciodată de la ieşirea din concurs, în ciuda zvonurilor că între ei ar fi existat o legătură sentimentală în Republica Dominicană!

O atracţie între “Printesa Razboinica” şi Alex “Bentita” s-ar fi născut, spun gurile rele de la Exatlon, la una dintre petrecerile organizate în Dominicană, iar o imagine în care Diana se uita prelung la “adversarul ei” a dat şi mai mult apa la moară cârcotaşilor! Ca tacâmul să fie complet, a doua zi după chef, şi Giani Kirita, întrebat despre “zambetul suspect de pe buzele lui Belbita”, a pus o temelie la baza barfei amoroase, spunând că luptătoarea în cuşcă ar fi nutrit niscaiva sentimente pentru un băiat din concurs! 

Cu toate acestea, la întoarcerea în ţara, cei doi au negat că ar fi avut vreo legatură şi, în mod surprinzător, nici nu s-au mai văzut faţă în faţă! Până acum câteva zile, când Diana şi Alex au participat la o emisiune live dedicată show-ului Exatlon sezonul 2, pe pagina de facebook WOWbiz.ro, a cărei gazda săptămânala este chiar indragitul “razboinic”. (intra sa vezi ce farsa de proportii i-a facut Alex "Bentita" lui Stefan de la Exatlon! Toata lumea a ramas uimita)
 

Diana Belbita şi Alex Nedelcu, din nou împreună! "Ne-am distrat atunci"

Întrebaţi ce s-a întâmplat cu adevărat între ei, în prima fază, “razboinicul” s-a amuzat de fotografia în care apărea cu Belbita, apoi a spus tot adevărul despre ce nu s-a văzut în Republica Dominicană. 

“Ne-am distrat atunci când am fost imortalizaţi unul lângă celălalt.

Îmi amintesc că era seară de Paşte şi, la acea petrecere data de producţie, ne-am apropiat foarte mult noi, “razboinicii”, de “faimosi”. La masă, am stat lângă Diana şi ştiu că a fost generoasă şi chiar mi-a dat din porţia ei de sarmale sau din ceva dulce, nu mai ştiu sigur! Cert este că atunci m-a mirat atitudinea ei, în sensul că, până în acel moment, ne băteam pe mâncare, pe orice coajă de pâine şi, uite, dintr-o data, îmi dădea de la ea din farfurie. Nu îmi venea să cred! Sincer! A fost frumos totul în acea noapte”, a spus, zâmbind, Alex, care însă a explicat şi faptul că între el şi frumoasă femeie nu a fost nimic amoros la Exatlon. 

Acelaşi lucru a vrut să îl mentioneze şi “faimoasa”! “Nu este nimic între noi”, a declarat sec Diana, dar apoi a acceptat să pozeze din nou alături de fostul ei “rival”, în aceleaşi ipostază de la petrecerea de Paşte, dar şi în alte situaţii apropiate.


 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 18 octombrie. Războinicii au câştigat primul joc de la venirea lui Giani şi Ionuţ! Ce reacţii au avut antrenorii

Exatlon 18 octombrie. Tensiuni uriaşe între Giani Kiriţă şi Ciprian Silaşi: "Nu vorbi, maimuţoiule"

Exatlon 18 octombrie. Giani Kiriţă şi Ionuţ "Rusu" au venit la Exatlon! Primele reacţii ale noilor antrenori

3 zodii vor primi speranțe pentru o dorință mai veche. Până la sfârșitul anului devine realitate

Vestea dimineții despre PUNCTUL DE PENSIE! Nicolae Ciucă a făcut anunțul ÎN DIRECT: Afirm cu toată responsabilitatea

„El susține minciuna.” Gina Pistol, înfuriată de internauți. Ce acuzații i se aduc prezentatoarei TV

Noi informații desprea cartea de identitate electronică. Când va intra acest buletin în posesia românilor

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies