Intalnirea geniala intre Uzzy si trupa Hi-Q! Ei cantau la pian si jucau sah, el a intrat cu sticla de whisky in mana si a exclamat: "Ce p**a mea e aicea, ba!?"

Unul dintre fondatorii trupei Hi-Q, Mihai Sturzu, a povestit amanunte inedite din trecutul uneia dintre cele mai longevive formatii de pe piata muzicala romaneasca.

Distribuie pe:

Artistul a marturisit ca era sa fie impuscat la Revolutie, din greseala.

"La Revolutie, tin minte bine, era soare la Brasov, o iarna dubioasa. Stateam in centrul civic, pe la balconul nostru treceau tori. Eram la etajul trei, la balcon, cand a aparut un TAB pe strada, a intors turela fix spre bloc si a tras un obuz intr-un balcon de la etajul sase. Credeau ca acolo e un terorist. Ani de zile am avut gaura in bloc", a povestit Mihai Sturzu in Kamikaze.

Desi trupa Hi-Q a fost infiintata de Mihai si de colegul sau, Florin Grozea, inca din liceu, cei doi au reusit sa castige primii bani din muzica abia la finele anilor '90.

"Din fericire, asa cum am fost educati, si eu si Mihai, nu am fost niciodată pasionati de bautura, masini, tutun, femei pe bani...De exemplu: concert la Satu Mare, Hi-Q si BUG Mafia. Am cantat, dupa aia am mers la hotel si uite imagine: Nicoleta canta la pianul din receprie, Florin si cu mine jucam sah, seara la 11. Si intra Uzzy cu sticla de whisky dupa el. Se uita si zice: «Ce p**a mea e aicea, ba?!» Si pleaca. Cam asta e trupa Hi-Q. Dar in felul asta mi se parea ca am foarte multi bani. Cel mai frumos lucru din viata mea a fost sa ma plimb. Am fost in America, un Asia, la Polul Nord, in Africa", a mai povestit solistul.

 

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate