Intamplare de Craciun: "In tren, m-am luat de un batran care asculta la telefon un colind. Scuza lui m-a facut sa ma simt ingrozitor"

Un tanar care a calatorit din Capitala spre Moldova de sarbatori, sa isi viziteze parintii de Craciun, a fost protagonistul unei scene rusinoase in tren. Acesta a reusit sa ia bucuria unui domn in varsta care asculta, din nefericire, fara casti, un clip video in care fiica lui canta colinde. Plin de regret, tanarul a povestit in mediul online ce gafa a facut.

Autor: I.M.D.

"Trenul de Moldova a rămas acelaşi camarad de companie, loial şi cu o mică întârziere, îngheţat cumva în timp, cu aceleaşi personaje, aceleaşi rutine, aceleaşi genţi de rafie îndesate sub şi deasupra scaunelor.

„I wanna wish you a Merry Christmas” răsună zgomotos din telefonul domnului în vârstă, care ocupă scaunul de vizavi. Probabil un ring-tone adecvat sărbătorilor ce bat zgomotos la uşă. Însă cântecul celebru, recalibrat pe un pitch mult mai înalt, ce aduce cu vocea unui preşcolar prea înflăcărat la serbarea de sfârşit de an, continuă într-un loop neîncetat

şi fără semn de întrerupere.

Domnul este entuziasmat de ceea ce pare a fi un filmuleţ de pe YouTube şi nu realizează disconfortul celor din jur. Mă uit în stânga şi întâlnesc privirea nedumerită, uşor amuzată, dar vădit deranjată a unei tinere. Dăm sincron din umeri şi ne vedem de ale noastre. Cântecelul rămâne în loop dar răbdarea iese.

- Cred că restul cântecului este la fel, mă aud articulând cu o voce calmă şi dură, uitându-mă în ochii celui entuziasmat întru nefericirea mea.

Dânsul rămâne nedumerit pentru o clipă iar apoi, închizând cântecul de coşmar, murmură:

"- Era de la fata mea...”.

Un fior de vinovăţie îmi înţepeneşte în gât orice silabă ar urma şi nu pot decât să observ cum veninul celor spuse de mine îşi face efectul treptat. Apropierea pe care am reuşit să o închegăm în urmă cu câteva ore, printr-un simplu „Bună seara”, s-a dizolvat în câteva clipe.
Picioarele se strâng într-o despărţire tandem, fiecare pereche revenind în spaţiul strict personal, unde fiecare articulaţie formează un unghi drept. La fel de repede se strânge şi haina pe care o ţine larg pe genunchi, acum făcută sul şi trasă cât mai aproape de sine.

Mă simt îngrozitor. Oare tânăra din stânga ce simte? Îmi îngrop ruşinea în paginile unei cărţi ce mă aştepta salvator în mână şi încep să contemplez la o formulă de remediere",
este intamplarea relatata pe republica.ro.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Octavian Jurma, avertisment dur în contextul apariției noii tulpini: „Valul 4-Delta ne-a lovit ca un tsunami. Valul 5-Omicron ne va lovi că un trăsnet”

Care sunt simptomele infecției cu Omicron! Cum se diferențiază de variantele precedente ale coronavirusului

Octavian Jurma vine cu scenarii sumbre pentru sărbătorile de iarnă: „Probabilitatea ca Omicron sa ajungă in România este de 100%”

Horoscop Zilnic Miercuri 1 Decembrie 2021: Racii vor avea parte de schimbări majore care le vor îmbunătăți viața

Ion Țiriac, lovitură imensă în justiţie! Judecătorii l-au îngropat. S-a decis astăzi, 30 noiembrie

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Halucinant! Amendă de până la 7.200 de euro sau închisoare pentru cei care refuză vaccinarea

EXCLUSIV | Kamara rupe tăcerea după apariția imaginilor cu amanta lui Reghecampf: ”Am avut noroc cu ea. A făcut să vorbească țara de noi”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies