Întâmplare revoltătoare în județul Gorj! Un tânăr a fost împușcat în cap din greșeală, chiar de către un jandarm! "Se mai întâmplă! Au găsit gloanțe și în porci"

Un tânăr din Gorj, împușcat în cap din greșeală, chiar de către un jandarm! "Se mai întâmplă! Au găsit gloanțe și în porci"

Distribuie pe:

Tanar din Gorj impuscat in cap

Constantin, un tânăr de aproximativ 30 de ani, a fost împușcat în cap, ieri în jurul orei prânzului, chiar în fața bisericii din Măceșu, Gorj!

Constantin se afla în fața bisericii în momentul producerii evenimentului, iar dintr-o dată a căzut leșinat. Se pare că glonțul ar fi fost tras de la aproximativ doi kilometri distanță, dintr-un poligon din Târgu Cărbunești, folosit adesea de către jandarmiii din Gorj pentru exerciții și antrenamente. Martorii au sărit imediat în ajutorul tânărului, iar un echipaj de salvare a sosit imediat și i-au oferit primul ajutor. Ulterior, tânărul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Întâmplare revoltătoare în județul Gorj! Un tânăr a fost împușcat în cap din greșeală, chiar de către un jandarm! "Se mai întâmplă! Au găsit gloanțe și în porci"

Bărbatul se află acum în afara oricărui pericol, dar povestește că a trecut printr-o adevărată sperietură: "Eram în zona bisericii din Măceşu, Târgu Cărbuneşti, să măsurăm ceva şi dintr-odată m-am trezit cu el în cap. O lovitură. N-am ştiut nimic. Am căzut pe spate, m-a aruncat cam un metru. Am crezut că m-am lovit prima oară, că am un cucui. Un coleg mi-a spus că e o alice, dar când am ajuns la spital mi-au spus că era un glonţ", a spus Constantin pentru un post de televiziune.

Citeste si: Tavanul unei școli din Gorj s-a prăbușit! Reacția fabuloasă a directoarei: "A picat puțin din mortar, dar..."

Potrivit localnicilor, astfel de incidente se întâmplă des în localitatea Măceșu. "Am înţeles că era o distanţă de trei kilometri. Am înţeles de la oameni că se mai întâmpla din când în când. Cu animalele. Când tăiau oamenii porci găseau gloanţe în ei. La o femeie am auzit că i-au împuşcat porcul în coteţ. Că a ajuns glonţul în coteţ.", a spus un localnic

Autoritățile au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili care au fost circumstanțele în care s-a produs evenimentul, dar și cine va fi găsit vinovat.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate