Interlopii Bucureștiului, întâlnire de taină după căderea clanului Duduianu! Ce au stabilit

Căderea clanului Pian, după asasinarea liderului Emi Pian, a fost accentuată de situația dificilă a lui Anaser Duduianu, umilit de alți interlopi în Anglia și bătut până când a ajuns la spital. Iar disoluția clanului a făcut, așa cum era de bănuit, ”Loc pe piață”, în București, în zonele în care aveau influență Duduienii.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Și, cum se aștepta toată lumea, și autoritățile au început să îi supravegheze atent pe liderii interlopilor care aveau anvergura necesară pentru a le lua locul Duduienilor.


In articol:

Citeste si: George Pian va fi tătic! ”Dani Mocanu, finul tău e pe drum”! Prima imagine cu iubita vărului lui Emi Pian

Citeste si: Clanul Duduianu a fost îngenuncheat! Decizia care îi distruge pe frații lui Emi Pian

Citeste si: UPDATE. Dan Petrescu a făcut lumină. De ce a plecat de la CFR Cluj - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Doar că, după câteva înfruntări, mai discrete, interlopii au ajuns la concluzia că un război purtat sub nasul autorităților ar fi mai toxic decât și-ar putea dori oricare dintre ei și că, de fapt, i-ar putea face să piardă tot ce au acumulat până acum. Așa că, în loc să se bată, așa cum se obișnuia până acum, pentru influență, interlopii au stabilit să se vadă față în față și, precum liderii statelor, să își stabilească sfera de acțiune, împărțind vechiile terotorii ale clanului Duduianu.

Emi Pian
Emi Pian a fost asasinat, iar clanul Duduianu a cazut

Cel ai câștigați, spun sursele noastre, din afacerea reîmpărțirii sferelor de influență au fost, culmea, cei care, ani la rândul, s-au bucurat de protecția clanului condus de Emi Pian, aceștia dublându-și, practic, aria de acțiune. E adevărat, ne-au mai dezvăluit sursele noastre, nici liderii clanurilor ”vechi”, deja consacrate, nu s-au ridicat de la masa negocierilor cu mâna goală, ei câștigând zona centrală, una extrem de bogată în cazinouri, locuri în acre, de-a lungul timpului, au acționat cămătarii clanului Duduianu.

Emi Pian
Emi Pian a fost asasinat

Clanul Duduianu, ignorat de vechii asociați

”Duduieni sunt disperați. Au cerut ajutor, nimeni nu le-a dat ajutor, nu au fost băgați în seamă. Acum, umblă de la unii la alții ca să găsească pe cineva care, contra cost, să îi protejeze. Au ajuns să investească tot ce au ca să nu cumva să fie vânați. Cedează datoriile pe care le au unii la ei altor clanuri, doar pentru a fi protejați. Culmea este că, nici așa, unii nu îi mai bagă în seamă, deși, dea lungul timpului, au profitat la maximum de Duduieni, au avut parte de protecție, Emi Pian i-a scos din belele fără număr. Dar acum, când au simțit că sunt mai slabi ca oricând, vor să îi dea afară din București. Duduienii strâng rândurile în Ilfov, în zona din care provin, dar nu mai au putere”, ne-a precizat o sursă din zona lumii interlope.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Secretul Codului Numeric Personal. Ai curaj să-l descoperi?!

Puneți bani deoparte! ANUNȚ CUMPLIT pentru România

Scandalos! Artistul român care l-a atacat pe Măruță, live la Pro TV: Aș vrea o aventură cu soția ta, Andra Măruță

Nebunie și delir la parastasul lui Emi Pian! Șeful Duduienilor, comparat cu Iisus Christos! ”Dumnezeu l-a iubit ca pe Fiul Său! Nu se mai naște nimeni ca el, doar să-l învie Cel...

Florin Salam a lansat o piesă de jale în memoria lui Emi Pian: ”Nu plânge, Cristina”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies