Interlopii din Murgeni au pus la cale cel mai sângeros război. VIDEO

Interlopii din Murgeni aveau de gând să producă un adevărat cutremur în România.

Distribuie pe:

Autor: D.A.


In articol:

Interlopii din Murgeni au fost reținuți, duși la audieri și li s-au confiscat armele.

După ce în orașul vasluian Murgeni nu se mai putea trăi din cauza interlopilor, care s-au răfuit între ei în ultima vreme, dar au acționat și prin jafuri și amenințări, astăzi au avut loc mai multe percheziții și rețineri.

În urmă cu două săptămâni, clanurile s-au băut în plină stradă, iar în ultimele zile au fost masate trupe de intervenție pentru a înăbuși un alt conflict.

Mai multe persoane au fost duse la audieri, după descinderile de azi. La domiciile perchiziționate s-au găsit arme de foc, arme albe și muniție. 120 de polițiști, 70 de luptători de la Acțiuni Speciale și 80 de jandarmi au participat la această acțiune de proporții, notează EvZ.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Oamenii pleacă din Murgeni de frică

În ultima perioadă, Murgeni a fost un Disneyland pentru interlopii care au sufocat orașul. Au fost persoane care au cedat psihic din cauza amenințărilor și au părăsit localitatea. Murui și Sandu sunt cele două clanuri care au băgat în haos orașul vasluian.

„Ne șicanează, aruncă pietre, ne fură, tot ce poate fi rău. Ne dă foc la gard, au intrat în curte, în lipsa noastră intră în case. Intenția lor este de a ne constrânge, de a ne determină să ne părăsim casa”, a spus una dintre victimele violențelor. Oamenii erau jefuiți și deposedați de bunuri în plină stradă, la lumina zilei.

„Pa geamuri avem placaj sau gratii, sunt unul dintre cei care are placaj și la geamuri. Eu nu am lumină în casă, trebuie să stau cu becul aprins. Numai liniște nu am”, a povestit o locuitoare.

Disperați pentru că integritatea fizică le este pusă în pericol, locuitorii, împreună cu preotul din Murgeni, au făcut o petiție care a ajuns chiar și la Guvernul României.

„Am făcut demersuri către autorități să fim păziți, să ni se asigure liniștea și pacea în comunitatea noastră. Am ajuns până acolo încât creștinilor le este frică să iasă din case, le este teamă să vină până la biserică”, afirma preotul.

 


Citește și:

Bilanț Covid-19, 23 septembrie! Cel mai mare număr de infectări cu virusul COVID-19

Alexandru Rafila, despre o nouă stare de urgență: „Dacă se vor lua măsuri...”

Ea este tanti Anica, bătrânica din Bacău care a reușit să îl impresioneze pe Papa Francisc! Chipul femeii a fost pus pe o carte de rugăciuni

Fierul și mașinile din curtea lui Gheorghe Dincă au fost scoase la licitație! Cu cât s-au vândut obiectele

Dezvăluiri incredibile! Tatăl lui Emi Pian, la mila celorlalți deținuți din pușcărie! ”Îl duc la baie și îl spală ca pe un copil mic”. Nicolae Duduianu are 77 de ani, două...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies