Interlopii lui Emi Pian sunt protejați de șefii Poliției. Declarația unui polițist aruncă totul în aer

Moartea lui Emi Pian scoate la iveală relațiile apropiate dintre interlopi și polițiști.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Emi Pian
Emi Pian, fostul lider al clanului Duduieni


In articol:

După asasinarea interlopului Emi Pian, au apărut dovezi că membrii clanurilor sunt protejați de polițiști. Andrei Marius, comisar șef în cadrul structurii, a declarat într-un interviu că începând cu anul 2019, activitatea echipei pe care o conduce a fost afectată de presiunile masive din partea conducerii poliției, notează Impact.ro.

El scoate astfel adevărul la iveală cu privire la destructurarea clanurilor de interlopi, după ce s-a zvonit că Serviciul Grupuri Infracționale Violente nu s-ar fi implicat în cazul morții lui Emi Pian.

Dovezile că Emi Pian și interlopii săi sunt protejați de șefii Poliției

Emi Pian
Emi Pian, fostul lider al clanului Duduieni

Comisarul șef, Andrei Marius, a declarat într-un interviu că începând cu anul 2019, activitatea echipei pe care o conduce a fost afectată de presiunile masive din partea conducerii poliției.

„Noi, polițiștii din cadrul Serviciului Grupuri Infracționale dorim să ne manifestăm nemulțumirea față de numeroasele atacuri și denigrări care ne-au fost aduse în ultimul timp în presă. Suntem un serviciu relativ nou (înființat în anul 2013) și funcționăm cu mai puțin de 40 de polițiști care trebuie să ne ocupăm de toată problematica infracțională de la nivelul Bucureștiului în ceea ce privește așa zisele clanuri.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, devastată! A luat sau nu coronavirus? „Mă ustură gâtul...” - evz.ro

Citeste si: Situație de coșmar pentru Elvis Pian, după ce frații lui au fost arestați! Ce se întâmplă cu el în aceste momente?: „Îmi e frică...”

Citeste si: Cazul Emi Pian, pe cale să se repete. Scandal între clanurile interlope de la Vaslui. Totul s-a întâmplat sub ochii polițiștilor

Citeste si: Informație șocantă din dosarul morții lui Emi Pian! Legiștii ar fi descoperit stupefiante în sângele interlopuui ucis cu sânge rece

Am încercat până în prezent să nu ne asumăm meritele acțiunilor noastre pentru a pune într-o lumină favorabilă întreaga Poliție a Capitalei și toți colegii noștri de la toate structurile. În prezent se duce o luptă pentru discreditarea și desființarea noastră atât din interiorul poliției cât și din partea lumii interlope care, prin intermediul relațiilor în toate sferele, încearcă să ne determine să ne oprim din activitatea noastră.

Suntem cunoscuți în lumea interlopă ca fiind structura care a cercetat și efectuat arestări în rândul tuturor marilor grupări / clanuri din București (Duduieni, Pieni, Carani, Sportivi, Ștoacă, Chira, Calu, Cămătari, Vancică) iar numele nostru sperie orice reprezentant al lumii interlope”, spune polițistul.

Andrei Marius a explicat că aceste clanuri mafiote nu pot fi destructurate deoarece titlurile rămân generație după generație. Polițistul menționează că interlopii au legături strânse și în lumea politică și acuză fosta conducere a Poliției din Capitală că face presiuni pentru a îngrădi activitatea polițiștilor.

„Nu există clan prezentat în ultimele zile în presă care să nu fi fost lucrat de către noi și față de care să nu se fi luat măsuri consistente atât pecuniare cât și față de membrii săi. Cu toate acestea, astfel de clanuri nu pot fi destructurate pe termen nelimitat deoarece sunt bazate pe o puternică componentă familială, membrii mai tineri iau locul celor în vârstă și totodată perioada deținerii este limitată.

Prin relațiile pe care și le-au construit în lumea politică, în presă și în rândul „colegilor” noștri, reprezentanții grupărilor interlope încearcă să ne oprească din activitatea noastră. Însă, cel mai important impediment al muncii noastre este reprezentat de îngrădirile la care am fost supuși de către fosta conducere a Poliției Capitalei, îngrădiri care se simt și azi”, se arată în comunicatului de presă al Serviciului Grupuri Infracționale Violente, transmis, miercuri, 12 august 2020.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Testamentul Luanei, tânăra moartă la 27 de ani! ”Povestea ei a prins rădăcini” Ce și-a dorit fata care a decedat după un accident

Care este adevăratul nume al Alexandrei de la Puterea Dragostei?! Un detaliu a dat-o de gol: „Sticla cere nume cu greutate”

Situație de coșmar pentru Elvis Pian, după ce frații lui au fost arestați! Ce se întâmplă cu el în aceste momente?: „Îmi e frică...”

Surpriză URIAȘĂ în showbiz! Gina Pistol și Smiley au făcut pasul cel mare: „A decurs mai bine decât se așteptau”

Alin Roșieanu, un polițist rănit grav într-un accident rutier, a murit. Tânărul gorjean s-a stins din viață, după ce oamenii au donat sânge pentru a-l salva

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies