Stiri

Interlopul care a atacat un politist cu sabia nu-si regreta fapta! Declaratia neasteptata a avocatului: "Nu, nu regreta"

Un ofiter din trupele speciale a fost ranit grav cu o sabie marti dimineata, in timpul unor perchezitii la Radauti. Politistul se afla la spital, in coma indusa.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Interlopul care a atacat un politist cu sabia nu-si regreta fapta! Declaratia neasteptata a avocatului: "Nu, nu regreta"icon photo
 
Un elicopter al MAI l-a preluat pe politist pentru a-l transporta la Iasi, la Spitalul Clinic de Urgenta "Nicolae Oblu". Alexandru Hutuleac, cel care l-a lovit cu sabia in cap pe politistul de la trupele speciale a fost arestat pentru trafic de droguri si pus sub control judiciar, insa ulterior masura controlului a fost ridicata.
 
 
Avocatul lui Alexandru Hutuleac sustine ca interlopul nu-si regreta fapta.
 
„Clientul meu il regreta din tot sufletul. Ne rugam…  (V-a spus ca isi regreta fapta?) Nu, nu isi regreta fapta. Regreta incidentul. Singurul lucru pe care putem sa-l facem, atat el cat si familia, este sa ne rugam pentru starea de sanatate a agentului sef lovit cu sabia”, a declarat Tudor Salajanu, avocatul atacatorului, pentru Digi24.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune