Interlopul care a vrut să asasineze un jurnalist și-a început cariera în fostul club al lui Brigitte Sfăt! Lucian Boncu a lucrat ca bodyguard la ”Discoland”

Lucian Boncu, interlopul acuzat că a comandat asasinarea unui jurnalist timișorean, și-a început ”cariera” în clubul patronat pe vremuri de Brigitte Sfăt.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Lucian Boncu, interlopul care ar fi ordonat asasinarea șefului unei publicații timișorene, a lucrat o perioadă în clubul ”Discoland”, înființațt și patronat de Otavian Sfăt, primul soț al Brigittei. Sfăt a murit de infact la 35 de ani, în 2002, iar Brigitte a mai condus legendarul local încă un an, după care a mers la închisoare pentru că ar fi comandat sechestrarea și agresarea unui angajat.

Interlopul Lucian Boncu a lucrat la clubul lui Brigitte! A bătut un polițist

Pe de altă parte, Lucian Boncu ar fi lucrat ca bodyguard în 2008 în Discoland în 2008, într-o perioadă în care Brigitte nu mai avea legătură cu acest club. ”Opinia Timișoarei” scria cu un deceniu în urmă, în ediția tiprărită, despre prima faptă a tânărului viitor interlop. În 2008, Lucian a bătut un polițist aflat în timpul liber, care la rândul lui stropise cu bere o dansatoare.

Citeste si: Surpriza uriașă de la Chefi la Cuțite. Cu ce i-a surprins Florin Dumitrescu pe toți - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Citeste si: România arde! Ce s-a pus la cale. Discuții explozive între interlopii români

Citeste si: Un interlop celebru a pus la cale asasinarea unui jurnalist! În ROMÂNIA, la Timișoara!!! Declarații exclusive ale jurnalistului care trebuia executat

Citeste si: Alina Pană te învață cum să scapi de cozonacii depuși pe burtică după Paște! Ai nevoie de... un câine și multă voință

”Mai recent, în 2008, un alt tânăr ofițer de la centrul Zonal de Combatere a Criemi Organizate Timișoara a fost bătut și scos afară din discoteca ”Discoland”, după ce a decis să stropească  o dansatoare la bară cu o sticlă cu bere. Bodyguardyl care era de serviciu, Lcuian Boncu, i-a aplicat copoiului câteva lovituri și l-a dat afară din local. Colegii polițistului s-au constituit într-un echipaj ”de criză” și l-au căutat toată noaptea pentru a-i pune întrebări... încuietoare. Spre norocul său, nu l-au găsit. Nefiind în misiune, polițistul agresat nu a putut face plângere pentru ultraj ci doar pentru lovituri și alte violențe”, scria Opinia Timișoarei în 2010.

Interlopul Lucian Boncu a lucrat la clubul lui Brigitte! Planul asasinatului!

În cadrul aceluiași articol, o altă poveste îl are protagonist pe cel de-al doilea soț al Brigittei Sfăt: Ovidiu Torj. Acesta ar fi fost martor la agresarea unui polițist, tot într-un club de noapte. Agresorul – chiar un bun prieten al lui Torj. Întâmplarea ar fi avut loc în 2001, iar în seara respectivă viitorul soț al Brigittei Sfăt a dispărut din țară.

Anul acesta, Lucian Boncu a devenit eroul negativ al unui dosar incredibil. Procurorii susțin că Boncu a ordonat elimiarea fizică a unui jurnalist din Timișoara, care a dezvăluit într-un articol anumite detalii legate de activitatea infracțională a grupării condusă de acesta. Interlopul, spun anchetatorii, i-ar fi oferit o armă letală celui care urma să realizeze asasinatul, iar acesta ar fi mers pe strada jurnalistului într-o recunoaștere. Gruparea lui Lucian Boncu se ocupa de trafic de cocaină în Timișoara.   

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

Avertisment fără precedent pentru România în pandemie: Decembrie va fi o lună în care vom plânge mult

Circ de circ! Andreea Tonciu o umilește crunt pe Oana Zăvoranu. Război total între cele două dive. De la ce a pornit totul

Te costă mai puțin de un dolar să scapi de COVID-19. Și totuși, numărul infectărilor crește...

”Beleaua” Corduneanu vrea la Puterea Dragostei: ”Nu bat pe nimeni, doar pe fetele alea, la pielea goală”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies