Interlopul primit cu artificii, lovitură grea la câteva ore de la eliberare! Veste teribilă primită de Pian!

Interlopul care a fost primit cu artificii și șampanie la ieșirea din închisoare a primit o mare lovitură la doar câteva ore după ce s-a eliberat.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Emi Pian, interlopul primit cu artificii de prieteni la ieșirea din închisoare nu a avut prea mult timp să se bucure de libertate că a primit o veste tragică. Verișoara acestuia, Brigitte, a murit la doar 26 de ani din cauza unei boli incurabile. Femeia era căsătorită și avea 3 copii.

fara descriere

”Brigi, ai zis că mă aștepți la grătar, eu am venit și tu ai plecat pentru totdeauna. Te voi iubi ca pe sora mea tot restul vieții mele. Pentru mine nu ai murit, ești în inima mea de când te-ai născut”, a scris Pian pe contul lui de socializare.

Citeste si: Pian a ieșit de la închisoare ”like a boss”! Șampanie, manele și artificii pe cer! Imagini nemaivăzute de la poarta penitenciarului

Citeste si: Prima zi de școală în America pentru Sorina. Ce a spus fetița când a fost întrebată de familia din România

Citeste si: Tatăl adoptiv al Sorinei, fetița înfiată din Baia de Aramă, declarații șocante: ”Am fost hărțuiți și aici, în America”

Și fratele lui Emi Pian a transmis un mesaj

fara descriere

Și fratele lui Emi, Vasile Duduianu, a transmis un mesaj pe contul lui de socializare. ”Of, Doamne, prea devreme ai luat-o pe verișoara mea dragă și scumpă. Am crescut împreună ca frații, nu am cuvinte să-mi exprim durerea pentru pierderea asta așa de mare. Te voi iubi toată viața mea. Dumnezeu să te ierte”, a scris Vasile Duduianu, cunoscut sub numele de Grațian Pian.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate