"Interlopul-star TV” de la Caracal! Bărbatul la care a apelat poliția în cazul dispariției fetelor a avut propria emisiune la televiziune și a colaborat cu fiul lui Adrian Păunescu și Dinu Maxer

Remus Rădoi, interlopul care ar fi pus poliția pe o pistă greșită în cazul crimelor de la Caracal, a fost prezentator al unei emisiuni la televiziunea lui Serghei Mizil.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Prezentat în presă, de-a lungul timpului, ca un interlop care ”controlează Caracalul” și recent ca omul care a trimis poliția pe o pistă greșită în cazul Caracal, Remus Rădoi a fost moderatorul emisiunii ”Realitatea Românească” de la postul 6TV, la care a fost acționar și Serghei Mizil. Șef al unei firme de pază, filmat în timp ce se lupta în stradă cu rivalii din clanul Oacă, Rădoi suferă o transformare atunci când este în fața camerei.

Înconjurat de profesori universitari, oameni de afaceri sau autorități locale, Rădoi a abordat în cadrul emisiunilor sale teme precum: politica României de după 1989, traseismul politic sau istoria ascunsă a României.

Remus Rădoi s-a făcut remarcat și în perioada 2003-2005 când a făcut donații în cadrul emisiunii ”Dăruiești și câștigi” de la PRO TV, moderată atunci de Cristian Tabără.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate