Vedete

Interpretul Radu Ile a ajuns pe masa de operatie. Rinichiul drept i-a cedat

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Interpretul Radu Ile a ajuns pe masa de operatie. Rinichiul drept i-a cedat
icon photo

Indragitul interpret de muzica populara Radu Ile a avut mari probleme cu sanatatea in ultima perioada.
Din fericire, el a reusit sa treaca cu bine de perioada de recuperare si a povestit cu zambetul pe buze, in stilul sau caracteristic, despre ce i s-a intamplat.


Dupa ce a suferit o entorsa la ambele picioare, artistul a fost nevoit sa se opereze si la unul din rinichi."In urma cu ceva vreme o durere în partea dreapta.. am zis ca e ca de obicei, de oboseala. M-a tinut aproape o saptamana. Nu puteam sa misc nici capul, nici piciorul. Era deja a cincea zi. Dimineata am mers la spital. Imi amintesc cum am stat in perfuzie la camera de garda. Ziceau ca poate e fierea.

Cand se uita mai bine...  mi-au zis ca trebuie sa ma operez. Functioneaza doar un rinichi. Am zis ca e o gluma! Mie nu îmi mai functiona rinichiul drept de ceva vreme si aveam o mare infectie. Nu mai puteam sa mananc. Am purtat un stent de drenaj, am luat tratament. Si-a dat drumul rinichiul. M-am dus la tomograf, mi-a vazut pietricica. Mi-a scos tubul, mi-a scos piatra si ia uite-ma. Weekendul asta a fost ziua mea. Cu evenimente, a trecut! Deja-s bine, sanatos!", a spus el la o emisiune.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune