Vedete

Interviu cutremurator cu Gabi Lunca. Celebra solista a pierdut un copil

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Interviu cutremurator cu Gabi Lunca. Celebra solista a pierdut un copilicon photo
Gabi Lunca, "regina muzicii lautaresti" din Romania, are o poveste de viata care ar putea fi oricand transformata intr-un scenariu de film.

Cunoscuta si iubita de o tara intreaga, cantareata s-a confruntat cu multe cumpene in viata, iar cea care, poate, a marcat-o cel mai tare a fost piederderea primului ei copil.

Interviu cutremurator cu Gabi Lunca. Celebra solista a pierdut un copil

Dupa ce i-a promis lui Dumnezeu ca se va pocai, daca va reusi sa ramana insarcinata, Gabi Lunca a reusit sa dea nastere unei fetite.
Dupa numai doua luni de viata, micuta a murit, fiind diagnosticata cu encefelita, potrivit Click.

”Era neagră la faţă, cum e pământul, era desfigurată. A murit pentru că n-am putut să-mi ţin jurământul făcut”, a povestit artista despre primul necaz care i-a adus multă suferinţă.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune